ante omnis mea familia

Mina rosa ögon

I morgon är det dags, i dag förbereder jag. I morgon blir min fest av. Idag ska jag leta upp ett bra recept på något bål man kan bjuda på. Jag har fått några tips av vänner men har inte bestämt mig. Tessi hade ett ”out of season” förslag – att göra ett hål i en vattenmelon & hälla sprit i, sen dela upp efter en stund. Hon sa att det är förrädiskt, kan just tänka mig det. Om du har tips på bra bål, dela gärna med dig och bespara mig en stunds googlande.

Nu såhär i slutet av veckan börjar min mobil pipa med människor som antingen avbokar eller trots allt kommer ändå och det gör mig glad – att det inte blir bara jag och de närmsta tjejkompisarna som sitter och dricker, då kunde vi likväll haft en tjejmiddag/middagsbjudning. Det kommer människor som jag inte träffat innan heller och det ska bli kul – nytt folk är alltid kul. Trodde aldrig att jag skulle säga det, osociala jag som haft panikångest och torgskräck i många år förr. Fan vad jag kommit långt med mig själv.

Rosa LinsVi har börjat sälja crazy linser på jobbet..! De är helt fenomenalt coola. Och naturligtvis inför min fest införskaffade jag ett par knallrosa linser som jag ska ha på mig. Men fy fan vad jag beundrar de som sätter i linser varje dag, vilket jävla bry. Cindy, som har linser,  berättade för mig hur man sköter om dem och gav mig tips om hur man sätter i dem. Hon rekommenderade att jag satte i de i några timmar redan igår och några timmar idag för att ögonen ska hinna vänja sig tills på festen. Bra tips. Men jag fick inte in de förbannade linserna!! Ögonen stängs ju av sig själv! Det är ju en naturligt reaktion att blinka när det kommer något främmande i ögonen och jag kunde inte hålla ögonen öppna och peta mig själv i ögonen. Vilken grej. Jag får försöka senare igen. Om du har några fler tips, så dela med dig, för jag vill verkligen ha linserna på mig, de är riktigt coola! Jag hade först tänkt att köpa döskallarna men Cindy sa att de sitter ju inte plats utan snurrar och det är ju lite trist.. men rosa is da shit! Vad tror du om det?

Här är några av linserna som vi säljer på India. Det går naturligtvis att beställa hem andra linser om man vill ha.

Linser

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

31 tankar om “Mina rosa ögon”

%d bloggare gillar detta: