ante omnis mea familia

Minizoo med J & E!!

Nån gång i natt/i morse vaknade jag av en hemsk kramp i min vänstra vad. Satan vad ont det gjorde och benet var spänt som en fjäder. Det släppte efter ens stund och jag somnade om igen mellan pojkarna som hittat sin väg in till mammas säng nån gång under natten. Men jag kunde inte riktigt somna in ordentligt utan vaknade ofta. Pojkarna gick upp tidigare än mig som vanligt men nån gång efter 7 fick jag gå upp och släppa in övernattningsgästen som skulle sova här på dagen. Efter att jag buzzat in honom gick jag in i mitt rum igen men jag kunde inte somna, såklart. Ingen ro i kroppen  och kände mig inte bekväm med det heller så jag gick upp en stund senare. Pojkarna spelade spel i sitt rum, jag gjorde kaffe och frukost till dem.

Nån timme senare klädde jag på pojkarna och gick mot ICA. Jag hade planerat sen mågon dag tillbaka att besöka Jim och Emma. Emma hade jobbat natt och var trött så en muta i form av ostbullar hade hon hintat om. Men jag nötte upp henne på ICA ändå. Oväntat, trots ett sms hon skickat som jag inte hade sett. Men det blev frukost/brunch ändå. Vi käkade gott hemma hos J & E och inom kort planerades en liten utflykt som tog oss allihop till ett litet minizoo/djuraffär inte långt från vår by. Pojkarna blev jätteglada och nyfikna när vi väl var framme och tyckte det var kul att klappa getter, lamm och kaniner och få lov att mata dem. Det var verkligen helt lyckat.

       

När vi kom hem tog jag ett varmt bad innan jag lagade lite middag till oss och kvällen blev massa mys med pojkarna, Cartoon Network på TV och chips. Och Emma smsade mig och undrade om vi ville busa med dem i morgon med och jag var inte sen med att hoppa på det förslaget. Varför sitta hemma och uggla när vi har underbara vänner att umgås med..?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Minizoo med J & E!!”