missmaddis goes (almost) bald

Jodå. Intressant dag idag!

Ni som följer mig på facebook och bilddagboken vet redan att jag slog slag i saken och snaggade mig. Swoosh. Det var spännande och intressant när jag såg mitt hår falla till golvet. Vi trimmade ner allt till 16mm. Eller ja, Fia gjorde, jag satt mest stilla. Bildbevis finns på bilddagboken – döm själva!

Och bilen blev fixad idag. Vad som var fel? Vem vet.. bilen fick PMS. För batteriet satte jag på laddning hemma hos grannen och hennes bilbatteriladdare sa att det redan var laddat. Men vi lät den ligga på laddning under natten i alla fall. Idag hämtade jag och pappa batteriet och pappa började skruva tillbaka det när Emma och hennes pappa kom för att ta en titt de med. Emmas pappa satte sig i bilen, vred om nyckeln och det familjära brummandet hördes omkring oss. Så jag vet inte vad som var fel. Men nu funkade det i alla fall. batteriet som sitter i är egentligen fel batteri för det passar inte riktigt utan har blivit ditskruvad med nån kloss för att det ska sitta bättre. Och en del av främre delen av bilen är inte original och satt fast med ståltråd och motorhuven gick inte att stänga ordentligt. Så Emmas pappa och min pappa plockade bort den för de tyckte att det var prioriterat att kunna stänga motorhuven framför good looks. Haha. Fan. Det får bli en tripp till skroten och hitta reservdelar.

Jag har hört att det är “vanligt” att kablar lossar från toyotor. Och när jag i panik ringde Karin som jag köpte bilen av, när den inte startade, sa hon att när det hade hänt henne hade hennes pappa fixat det och att det nån  gång varit en kabel. Nu undrar jag såklart VILKEN kabel det är jag kanske bör hålla koll på..

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Nettan skriver:

  Kan du inte lägga ut bild här också? Blev nekad att titta på bilderna hos dig på bilddagboken, nu är jag ju nyfiken på hur det blev!

 2. Suss skriver:

  Fegis!!
  Det där mellanläget är inte snyggt! Bort med allt så LOVAR jag att du blir skitnöjd!

  Kom igen nu, hot mama!!

 3. Therese skriver:

  Kunde inte heller se, lägg gärna ut bild här! :D

 4. Emma skriver:

  Jag tror att du ska hålla koll på de två kablarna som är kopplade till batteriet så att de är ordentligt spända. Känns som om de inte får tillräcklig kontakt när bilen är så stendöd som den var.

  Fast det är ju bara jag. Jag frågade ju pappa om hjälp av en anledning. :D

 5. mimmi skriver:

  :-D Vad bra att bilen gick att fixa och att det inte var några större fel!

  Och jag som var så negativ till snaggning av håret! Jag har alltid tyckt ditt svarta spretiga hår varit snyggast. Även ditt vita spretiga hår var läckert. Men fy fan vad snyggt det blev nu när du snaggat av håret. Du klär jättebra i det! Du är en riktig våglig jävel, men vågar man inte så vinner man inget heller. SKITSNYGGT snäckan! :heart:

 6. B skriver:

  En liten morgonchock när man var ute med hunden. Men snyggt och klädsamt…. Mycket!

 7. Tamagal skriver:

  Toyota ska ju annars vara det mest pålitliga märket av dem alla :)
  Vågat med håret.. skall kolla BDB igen om en stund. Kommenterade igår ;)

  Läser mina ”morgonbloggar” nu… Vissa har morgontidningen, jag har morgonbloggar :)

 8. Jessica skriver:

  Jag behöver ett gäst lösenord för att kunna se, kan jag få det?

 9. Kicki skriver:

  Snyggt :yes:

 10. B3tty skriver:

  Åh, det var fränt! Och du passar i det också!

  Kommer att tänka på när jag klippte av tre dm i augusti 2008, jag passade INTE i det haha, fy vad jag ångrade mig. :s Tack o lov växer mitt som ogräs så jag slapp lida så länge.

  Snyggt iaf! :yes: :yes:

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com