missmaddis kramade träd idag

I morse hade jag alltså helt andra planer än vad det som egentligen blev av. Lotta och Emma hämtade upp mig och åkte ut till skogen. Vi skulle gläntan som Lotta tyckte om. VI hittade dit ganska lätt och jag tyckte inte det var så långt att gå trots att vi tog en omväg verkar det som. Jag tänker inte berätta för mycket för platsen vill vi fortfarande hålla för oss själva. Men när vi kom dit kändes det lite öerväldigande för mig och det var så självklart.. Såklart, där har vi det, det är vår plats och det där var utan tvekan vårt träd. Vi gick fram och jag kunde nästan se det magiska framför mig. Marschallerna och facklorna, träden.. lugnet.  Så perfekt.

DSC00824
Lotta och Emma gick omkring och planerade och jag gick mest med kameran och lyssnade inte på dem så mycket. Jag var lite i min egen lilla magiska drömvärld och surrade. När det blev bestämt att detta var vår glänta skulle löftet beseglas med moder natur nu när vi bestämt att låna denna dungen och jag som är som jag är kramade om mitt träd – det kan vara svårt att skaka hand med ett träd som man annas gör för att besegla ett ord. Så fjantig som jag är föll jag omkring trädet och kramade det. Trädkramare Maddis. Det ni! Och självklart var Emma framme med sin kamera så det bjuder jag på.

DSC02336 (Medium) Så på jobb idag pratades det mer planering med Cindy och hon bjöd in sig själv till Lottas och min tjejkväll på lördag och det blev jag överförtjust i. Vi ska snacka bröllopssmink på lördag och dricka gott. Jag ska få min bröllopsmakeup godkänt av mina flickor först och det kan bli intressant att se hur det går till med alkohol i kroppen på lördag. Jag pratade med Cindy idag om halssmycke till min klänning och hon hittade det mest perfekta för mig. Glitter är hanske inte min grej och det hade definitivt inte passat klänningen heller.. Vi snackade om ett svart sammetsband runt halsen men sen kom denna silverringen fram och det känns så perfekt. Jag tror det blir den..

 

YAY!

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Anna skriver:

    Erat bröllop kommer ju bara bli sååå coolt. Ser fram emot massa kort från dagen sen :)

  2. Kicki skriver:

    Silverringen till den klänningen,låter som ett bra val tycker jag!

  3. Andie skriver:

    Det låter så mysigt när du beskriver det hela. jag hoppas att ni får tur med vädret naturligtvis och hoppas på lite bilder från den stora dagen. För det är ju dags snart.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com