missmaddis LIVE på SVT

Så mina vänner, nu är jag tillbaka igen. Borta bra med hemma bäst – så är det.
Mer om min resa kommer i morgon, när jag får tid & lust.

I lördags fick jag ett sms av min kusin, att hon tittade på mig på TV. Shit. Jag hade faktiskt glömt bort det när jag jobbade sådär. Så jag drog med mig lärlingen in i mitt rum och satte på TV:n och hann se mig själv i två minuter. Och under tiden har mina vänner och min familj hunnit se mig på TV innan jag själv hunnit. Mamma och pappa berättade att när mina söner såg mig på TV började de vinka till sin mamma men fattade inte varför jag inte vinkade tillbaka. Phini ifrågasatte mig senare på kvällen när vi prata på telefon. Pappa berättade att han hade suttit och kollat på Text-TV när han helt plötsligt kände igen den rösten på TV ochg slog över.. och såg mig! Lustigt det där.
Tro fan han kände igen min röst?

Och ja, jag delar med mig.. Vill du se missmaddis live, svara på frågor och krossa fördomar och myter om människor som ser ut som mig? Men det jävligaste är, att ni som läser min blogg och vet lite mer om mig, vet min ståndpunkt till exempelvis porr. Och gissa vad de slängt in i samma avsnitt… såklart.
Klicka här:
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/player.jsp?a=1259797&d=96314

Du gillar kanske också...

32 svar

 1. Andie skriver:

  Mysko blandning måste jag ju säga. Och sen var frågorna som du fick svara på lite konstiga tyckte jag i alla fall. Men det var kul att få se lite hur du och pojkarna bor. Och du var jätteduktig. *clap* *clap*

 2. Emma skriver:

  Lika söt som på bilderna!
  När jag såg dig i avsnittet kände jag bara ”Henne vill jag bjuda på kaffe”. *blush*

 3. Emma skriver:

  Kanske ska tillägga att jag är hetro ;)

 4. Tina skriver:

  men fy fan vad dåligt det där var… inte du Madde men hela reportaget…. för det första är du inte annorlunda, extreme eller nått sånt, tycker jag… dom fick det till att du var det..eller att folk tycker det och det tror inte jag på. det enda som du har som faktiskt är ovanligt så utseendemässigt, det är tattuering i pannan….haha jag tyckte det var ett pinsamt program.du skötte dig hur bra som helst, jordnära och ja du var dig själv.

  frågade hur ”sånna som du” har sex… varför du är blek osv… wtf?

 5. Jessica skriver:

  Asg :D … Hur har NI sex och går DU bara ut på natten… Jisses. Att du ens klara hålla dig för skratt. ELOGE *cheer*

 6. Nilla skriver:

  Jävligt kosntiga frågor men tyckte du skötte dig galant *yay*

 7. Karin skriver:

  Vilket jävla skitprogram det där var då! Men du var jätteduktig och lyckades svara på dom puckade frågorna!

 8. Saija skriver:

  Haha, håller med de övriga – vilka knäppa frågor!
  Men du var jätteduktig och vad mysigt ni hade det hemma!

  Kramiz

 9. ninna skriver:

  måste ju hålla med dom andra, riktigt jäkla skitprogram med skumma frågor.
  men du skötte dig kanon *rock*
  tyckte du såg cool ut..
  Blekheten kombinerad med din järnbrist och b12 brist och det svarta håret gör att man ser lite mer blek ut än i vanliga fall ju..??

 10. Emma skriver:

  Konstiga frågor. Men det var kul att se dig nu när man läst din blogg så länge.
  Du var kanon *rock*

 11. Marie skriver:

  Det var ett konstigt program sådär överlag, hade nog aldrig i hela mitt liv satt mig och kollat på det om inte du hade varit med ;) Nämen det var ganska kul att se dig och ditt hem. Trodde faktiskt att du skulle prata betydligt bredare skånska än vad du gjorde *tihi*

 12. Caroline skriver:

  *ninja* Går sånna som ni bara ut på natten. Hmm, strange. Men säger som alla andra, roligt att se hur du och pojkarna bor och få se ”hela paketet Maddis”. Kram på dig och kram till pojkarna.

 13. susanne skriver:

  – Har ni sex på andra sätt än oss andra?
  ”Det beror ju på hur du har sex?”
  Hahaha, så kung svar!

  ”går du ut på dagarna eller håller du dig mest inne, som en vampyr?”
  Öhh, VAD trodde han att du var för nått egentligen? xD

  kul att se dig på riktigt iaf! du är riktigt söt! *studs*

 14. Therese Anerland skriver:

  Skumt program med skumma frågor. *huh*

 15. Ellen skriver:

  hahahahahaha fy faaaaaaan vilka jobbiga frågor, det där skötte du mer än väl, bra jobbat!

 16. Sarah skriver:

  Instämmer helt med flocken!
  Vilka frågor *haha* men du skötte det utmärkt!
  (såg reprisen i går kväll)

 17. Anna skriver:

  Ska genast kolla och se vad det är för något.. :)

 18. Matilda skriver:

  Måste även som alla andra här hålla med om att det var fruktansvärt konstiga frågor!

  Diggar dig till tusen, det ska du veta!!
  *rock*

 19. Anna skriver:

  shit va sjuka frågor… *bash* men det va kul att se dig på tv…. *cheer*

 20. TuffLoysan skriver:

  Tänkte i helgen att jag skulle kika om det skulle va det där programmet.. men så tänkte jag att näee, det är nog längre fram. Tack för du länkade till klippet på internet iaf =) Kul å se mer verkliga kändisar på tv juh =)

 21. Milippa skriver:

  Jag tycker programmet var bra. Det verkar ju rikta sig till yngre ungdomar och deras funderingar och skitbra att dom gör program på teckenspråk tycker jag. Riktigt bra svar på frågorna och schysst dialekt du har! *rock*

 22. Jenny skriver:

  Tummen upp.. det gjorde du bra!

 23. Annica skriver:

  Halloj!
  Du var ju kung.
  Vart förvånad över den breda dialekten..:)
  Annars har du en kanon sida. Rakt och ärligt skrivet!! Gillar den skarpt!
  Må gott.

 24. Annica skriver:

  ”Annars har du en kanon sida” skrev jag i det tidigarae inlägget.
  Läste igenom det och tyckte att det lät dumt.
  Det lät lite som om att jag hade nått emot din dialekt men det var inte alls så jag menade:)
  Hoppas du förstår:)

 25. Frida skriver:

  Haha det där var ju kanske lite udda, men du skötte dig toppen.

  ”-Alla killar kommer älska mig!”
  Den var bra *tihi*

 26. Anna skriver:

  Kul att se dig på tv, när man nu följer bloggen och allt. Du fick klart godkänt, men programmet i sig var ehm.. lustigt.. Vilken åldersgrupp riktade den månne in sig på… *rock*

 27. Maria skriver:

  Tanken med de ”dumma frågorna” var väl kanske för att just belysa de fördomar som finns bland folk. Jag tycker därmed inte att frågorna var särskilt dumma egentligen. Det är ju förmodligen sådant som folk funderar på och nu fick de ju faktiskt svar på tal om sina fördomar.

 28. Ang1e skriver:

  Haha jätteskumt program med idiotiska frågor! Men du skötte dig jättebra! Själv hade jag nog börjat asgarva :D

 29. Pernilla skriver:

  Min mamma på tv :) Du skötte dig galant, men kanske inte ditt slags typ av program som du sa själv :) Men du var het som alltid.. Frågorna var ju extremt jobbiga och påfrestande *bash* Wtf, blek och ”du är inte som alla andra?” Du är bättre än dem flesta kan jag tala om :) *devil*

 30. Shoshanah skriver:

  Hej du;
  har trillat över din blogg för en tid sedan och länge tänkt kommentera något av dina inlägg. Men jag sållar mig till mängden och håller med om vad föregående talare har sagt. Sjuka frågor (lite underhållande förvisso på sitt vis) men du gjorde ett riktigt bra jobb…synd bara att de valde att vinkla det/dig på det viset…men men…så mycket för att SVT ska vara objektivt…

  Ha det fint=)

 31. Vad kul att verkligen se dig!

  Men som ALLA skriver – det var ett mycket KONSTIGT program med väldigt BESYNNERLIGA frågor.

  Det var det mest fördomsfulla jag skådat på år och dar! Och det skall föreställa något från SVT liksom? Men din prestation var riktigt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com