missmaddis – radio P4

skjorta_slips Idag åkte jag in till jobb (på min lediga dag) för att ordna upp saker med min chef och shoppa lite. Det är fotografering i morong på dagis (ÄNTLIGEN) och tro det eller ej, mina pojkar ska fantammig ha skjorta och slips detta året. Trodde aldrig jag skulle sätta det på dem, men jag var tvungen när jag såg den stickade slipsen. Ja, du läste rätt – den är STICKAD! 

117740-x2

 

Emma hämtade mig och vi körde till netonnet. Jag sa ju jag skulle köpa laptop och hittade precis det jag var ute efter. En mini vit liten supersöt sak! Jag skaffade en knallrosa liten mus man kan koppla in och en laptopväska med som förmodligen kommer agera handväska för mig framöver. Jag är nyförälskad. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag sitter nu och udnrar vad jag ska kalla henne. Kom gärna med förslag..!

 

Vi körde in om City Gross och jag köpte taco till middag med sådana där små minibåtar. Jag tänkte att pojkarna kommer nog uppskatta lite "rolig" mat och det gjorde de faktiskt.
Efter en stund ringde Cindy mig och sa att någon ringt till jobb och sökt mig. Eftersom jag bett Cindy att inte ge ut mitt nummer till någon så ringde hon upp mig och gav mig ett namn och ett nummer tilo personen som sökt mig. Det visade sig vara radio. Radio P4 som vill att jag medverkar i deras program Karlavagnen ikväll. De ska prata om maskrosbarn och de hittade mig… *trumslag* – här. Här, på missmaddis.com. Precis som Vi föräldrar gjorde då jag medverkade i ett av deras nummer, precis som SVT gjorde då jag medverkade i ett av deras program. Så jag når tydligen ut till  omvärlden mycket bättre än vad jag nånsin kunde föreställa mig. Undrar om jag borde skriva lite mer vettigt här från och med nu.
Så någonstans mellan 21:40 och 23:00 ikväll kan man höra min skånska i radio P4.

Dizzy ska komma hit ikväll och mysa med mig. Det är inte ofta vi får möjlighet till det trots att vi bor nära. Jag är ensam med mina två barn och  när kvällstimmarna närmar sig är jag låst bakom mina dörrar och kan inte gå någonstans då mina barn sover. Och Dizzy är ofta ensam med sin son då hennes sambo jobbar i Halland. Men nu är han hemma och han vara hemma med deras son så att hon kan komma hem till mig.

Och nu ska jag diska. Igen. Sen ska jag hänga tvätt. Igen.

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Emma skriver:

  Jättesöt skjorta med slips *kjerlek*
  Jag hörde faktiskt att dom skulle prata om maskrosbarn ikväll och jag tänkte direkt på dig.

 2. susanne skriver:

  nej va roligt att dom tar upp maskrosbarn! det behövs verkligen göras mer i detta avlånga land. =)
  ska bli kul att höra om din berättelse, inte bara läsa.
  hoppas det går bra! jag ska sitta klistrad & lyssna! =)
  kram

 3. ninna skriver:

  jösses vad gulligt med stickad slips till pojkarna. Ska bli skoj o se ( för du brukar ju lägga in smakprov på pojkarnas dagisfoto här ju, hoppas det blir så nu med)
  Jag fick min dotters foto i förra veckan, så jag väntar nu på att hela fotopaketet ska komma så man kan rama in dom för hon blev helt underbart söt på fotot ( finns i min blogg)

  Fan vad skoj att du ska vara med i radio och just ämnet maskrosbarn, önskade jag kunde lyssna, får nog göra det på datorn, har faktiskt inte någon radio för övrigt *blush*

 4. FantasyMoon skriver:

  Mina troll skall fotograferas imorgon med. Beklagligtvis hann jag inte raka skallen på den äldre som plan var.. Får se om jag får till en tuppkam ändå. :P Lockarna är inte bara enkla att få raka.

  Hum.. namn.. Sazzy?

  Jo.. tuppade nästan av när jag hörde om sickade slipsar och beslöt mig genast för att tillverka en! Det var ett halvår sedan.. :( Själv letar jag nitarmband i barnstorlek inför deras fotografering. ;)

 5. Andie skriver:

  Laptoppen var jättesöt!
  Och gud va roligt att du får medverka i olika program i olika medier! Du rockar *rock* verkligen!

 6. Annelie skriver:

  Glöm inte att ta upp laptopen och öppna den i säkerhetskontrollen nästa gång du ska ut och flyga :)

 7. Anna skriver:

  Datorn ska självklart hete Miss Acer om det nu va det märket på datorn.. :) Roligt att det är så många som hör av sig till dig om vill ha med dig i tidningar tv och nu radio.. skit kul och just karlavagnen är ju rätt känt.. :)

 8. Malin skriver:

  hej min vän! Skulle behöva ha din mogna input på en grej? =)

 9. Mr. T skriver:

  Jag hörde dig darling! *alien*

 10. Tessa skriver:

  Jag SÅG dig på tv´n sist och kände igen dig :-)
  Jag har också köpt en vit laptop och eftersom alla våra datorer har namn (det är sonen som döper dem) denna stationära heter Roland, hans heter Pia (antar att det är nån fin tjej som heter det) så döpte han min vita till Miss Blanca eftersom han läser spanska nu och Blanca betyder vit.. Jag röstar för att din kan heta Virgin för vitt är ju även oskuldens färg *clap* Kul att läsa din blogg och om din magsäcks op. Jag ska göra en GBP runt jul :-)

 11. Tina skriver:

  Mini Maddis! *rock*

  Det självklara namnet

  Hur läker kinderna förresten?

  Ha det fint

  /Tina i Ö-sund

 12. Mitt barn hade foto igår, men det fick jag inte veta. Lite trist när vi vaknade för sent, dottern själv valde kläder och sågut som en ruffstuffs i håret. På fotograferingen vill man ju göra de extra fina. Blev faktiskt ganska besviken.

 13. Lotta skriver:

  Snyggt som attans med skjorta och slips på barnen.

  Du lät jätte bra på radion Madde. Du rockar. va stolt.
  Love ya..

 14. Ellen skriver:

  Kul att höra ditt radiorepotage :-) Du är modig! *kramen*

 15. Jasas skriver:

  Ssim Siddam – tycker jag! Även om det kanske låter som en terrorist. Haha :)

 16. Frida skriver:

  Både tv och nu radio, härligt *rock*
  Fan vad skönt med laptop, vill också ha en.

 17. Anna skriver:

  Vars hittade du en rosa mus? Och en snygg väska till? Har just köpt en laptop, och det enda jag hittar är fula svarta portfölj-liknande saker.. :/

 18. Jenny skriver:

  *studs* Snovit kan hon vall heta!? Datorn alltsa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com