missmaddis VS Pixie

Idag jobbade jag ihop med Lasse och det gick bra trots att det var tämligen lite att göra och inte alltför många bokningar men åtminstone några dropin.

I morse satte jag på Phini hans kammo men upptäckte fort att de var för korta. Fan vad han växer fort helt plötsligt och det stog mig klart att jag skulle bli tvungen att köpa nya byxor åt honom, viket jag gjorde nyss innan jobb idag. Han fick 3 par nya byxor och en svart polotröja och han blev super glad. När jag först kom hem med påsarna och jag sa att jag köpt något till honom blev jag inte chockad över hans följdfåga "Mamma, har du köpt skor till mig?". Nej älskade unge.. inga skor. Och Laaiti brydde sig inte att han inte fick någonting, han var så nöjd med att ligga i mitt knä, där på golvet.

Jag vet inte om det var en komplimang eller ett påstående av den kunden som kom in, småpratde lite och sa plötsligt att jag var lik "tjejen från Miami Ink" och jag förmodar tt han menar Pixie. och det enda som är likt oss emellan är dimples & medusa. Möjligtvis vår sminkning också. Kanske att vi har mycket tatueringar? Våra töjda snibbar kanske. Vi småsnackade om tatueringar och han ställde nyfikna frågor. Tänk vad intressant det kan vara. Men jag ÖNSKAR att jag såg ut som henne, hon är för jäkla snygg..!
pixie_maddis

I morgon ska jag agera fotograf i Arlöv. Jag hade lovat bort mig utan att kolla upp min agenda och får därmed skippa min tid i tvättstugan och tvätta efter min resa från Östersund. Det suge rlite men jag överlever utan och ett löfte kommer först. Besides, jag har mig själv att skylla.

På söndag reser jag. På söndag runt 19 reser jag till Östersund. Countdown starts now.

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. Andie skriver:

  Lite lika är ni nog allt! Och jag måste ju erkänna att jag tycker att du är ruggit snygg också *blush*
  Ha en trevlig resa!

 2. Therese Anerland skriver:

  Jo då lite lika är ni ju :)
  Du ser ju bra ut *blush*
  Ha en trevlig resa *hej*

 3. ninna skriver:

  jo lika det är ni, dock är dina dimples snyggare :P
  tycker din profil är vacker en aning vackrare än pixies faktiskt :)
  trevlig resa!

 4. Hanna skriver:

  Du är snyggare. Mer utstrålning.

 5. maria malmgren skriver:

  Duu är såå mkt snyggare :)

 6. Thina skriver:

  På dom bilderna va ni lika! Annars är ni nog inte så lika, men båda är två snygga coola tjejer *kjerlek*
  Så det finns en likhet där.

  Ha en bra helg! Nu ska jag fara till min moder i småland.

  Vi ses *haha*

 7. Emma skriver:

  Ja, du menar alltså att ni inte är lika… FÖRUTOM töjningar, gaddningar, hårfärg, sminkning, piercings… Ja, förutom det är ni kanske inte så lika… Mer än att snygghetsgraden är ungefär samma också då.. De bilderna du har valt får er att se ut som syskon! *bash*

 8. Miss Attitude skriver:

  Just på den bilden är ni väldigt väldigt lika *uhh* B) Hon är ju förjävla fin, så det tycker jag är en komplimang.

 9. Glory skriver:

  Jo nog ser man en likhet allt! :)

 10. Jasas skriver:

  Näh, jag som sett LA Ink massor tycker inte ni är lika mer än då dem töjda öronen, tatueringarna och piercingarna! Från den vinkeln här ovan var ni la lika men inte då man ser er i helhet. Jag tycker inte hon är snygg, har nog aldrig sett henne som snygg. Du däremot är ju det, så ja. That’s my point of the story!

 11. MittLivSomJag (Emma) skriver:

  Inte tycker jag ni är lika, men jag kan förstå paralellen om den ire gjord av en person som i inte direkt har intresse avd gaddningar/pirceings och därmed sätter en identitet av dess placeringar.

  Gaddningarna faller inte direkt inom ”samma ramar” på varesig stil eller utformning. Du har s/v hon extremt färgglatt osv.

  Kan tro att personen hänvisade främst till ”dimples” som ger ett falskt intryck om kraftiga smilgropar som i sig är ett strakt igänkänningsdrag och dessutom en gaska ovanlig placeing för gemene man :)

  Kan själv nämna att jag jag direkt drog paralellen ”pixie” när du ”dimplade dig” för att hon är den mest ”kända” tjejen med dimples jag känner till om inte den ENDA innan dina kom på plats ;)

  Gissar attt fler är lika newbees som mig (trots mina tidigare 10 piercings ) ;)

  Snygg bild dock så när på det läääskiga nyckelbenet… ingen mer banting nu huh? ;) (Eller mindre kontrast i ps ;) )

 12. Louise skriver:

  Du är mycket snyggare än Pixie! *blomma*

 13. Anna skriver:

  Ja på den där bilden är du rätt lik henne. Svart hår båda två. tattoos båda två och sen örat.. :)

 14. malin skriver:

  Nog tusan är det väl en komplimang att bli jämförd med Pixie?! :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com