missmaddis.com: under utveckling

Morgonstund har guld i mun!
Det är inte ofta det händer, någon enstaka gång om året, men i morse..!

Jag vaknade av att bägge mina alarm gick av. Den på mobilen och den på väckarklockan. Jag gick upp och stängde av dem och kröp ner i sängen igen, bredvid Laaiti. Han kommer nästan alltid in till mig på nätterna. Jag somnade om och vaknade av alarmen igen och hela proceduren återupprepades. Jag tillhör inte skalan som går upp, stänger av och sen stannar uppe. Man måste påminna mig och tjata på mig för att jag ska fatta vinken.

När klockan var runt 8:15 tog jag mig i kragen och gick upp. Laaiti sov som en stock och det ska ni veta är högst ovanligt hemma hos oss. Jag gick upp och satte igång min förberedda kaffekokare och gick ut på balkongen för min morgoncigg och när jag kom in så sov fortfarande bägge barnen. Jag gick in till Phini och klappade honom på ryggen ”Phini.. dags att vakna, det är morgon nu” och med ens satt han upp i sängen. Han följde med in i mitt sovrum och skuttade upp på sängen där jag väckte Laaiti på samma sätt. Laaiti rullade runt på rygg och gav mig det finaste leendet.
Phini: Jag har ont i min panna.
Laaiti: Jag har ont i benet.
Phini: Mamma, var är min motorcykel?
Laaiti: Alla barnen måste pussa mitt ben.

Tänk att barnen sov så sött. Jag ville nästan inte väcka dem alls – jag vill ju motivera och inspirera dem att sova LÄNGE om morgnarna. Varför kan de inte göra det när det är helg? Är det någon konspiration?

Tänk att vi hann med frukost, påklädning, tandborstning, sminkning och ändå komma i tid till dagis. Och det trots att våra rutiner ruckades något av deras försovning.

missmaddis.com
Som ni ser har det skett förändringar på missmaddis.com. Ny header, nya färger, ny era. Jag har även bestämt mig för att börja svara kommentarer bland kommentarer. Jag alltid tyckt att det kan vara drygt att läsa igenom bloggares egna kommentarer men min idé är snarare forum inspirerat. Jag tänker således svara på frågor och även lägga till en funktion så att man kan få ett mail när kommentaren besvarats. Vilka som är mina kommentarer kommer man inte undgå.
Jag är mitt uppe i att uppdatera funktioner på missmaddis.com så om någonting strular så får ni ha förbiseende med detta.

Om du har några tips eller idéer om hur jag kan förbättra sidan så lämna din kommentar. Vad vill du se? Vilka funktioner? Jag tar tacksamt emot ALLA förslag!

För er som vill bannerlänka till missmaddis.com:
banner

För er som vill prenumerera på missmaddis.com:

För er som vill rösta på missmaddis.com:
Bloggtoppen

Du gillar kanske också...

23 svar

 1. Incka skriver:

  Me like! Det är jättesnyggt här inne! Tror att det kan bli riktigt bra ;)

 2. Tale skriver:

  I think it’s a good idea to comment your comment. I always go in to read the comments other writes, and no I can see your answers also. More fun to read! :-)

 3. Ninna skriver:

  skitsnyggt helt enkelt..

 4. Anna skriver:

  Har inga idéer på hur din sida kan bli bättre tycker den är super fin som den är… :)

 5. Maria skriver:

  Tycker din sida är kanon fin :-)

 6. Nelin skriver:

  hrm – jag diggar din sida överlag faktiskt men jag måste säga att jag tycker att dina funeringar kring svar på kommentar låter kloka. just kombinationen är smart. Så rock on :)

 7. MaddeMad skriver:

  Supersnyggt tjejen ;)
  Det enda jag kan tycka som ska förändras är den vista färgen. Byt den till ngt mörkare för den är för ljus …anser jag…
  Annars e den precis som du… TOPPEN! :D

 8. MaddeMad skriver:

  Vista färgen = vita färgen. (Flinka fingrar ;) )

 9. GirlGoesMom skriver:

  Skönt att kommentarera funkar igen! :) Bytt din banner nu.. hoppas det var ok med direktlänkar.

 10. Sabbe skriver:

  Jättefin sida, mycket mer livad(?) eller hur man ska säga. Med denna nya looken ser man att du kommit framåt i livet och är mer glad(?).. Jättefin som sagt!

 11. Sabbe skriver:

  Hmm blev en konstig kommentar ser jag men hoppas du förstår hur jag menar:)

 12. Marie skriver:

  Jag ville jättegärna bannerlänka till din sida men jag har ingen aning om hur man gör.

 13. Jessica skriver:

  Vad kul =)

 14. missmaddis skriver:

  MaddeMad: Vi tycker jag är bra bakgrundsfärg för text – men jag ska överväga ditt förslag och kanske testa annat! :D

  GirlGoesMom: Dikretlänk är ju smidigast :D

 15. Nendriel aka Mats skriver:

  tyckte den andra var snyggare =)

 16. Tale skriver:

  There is, by the way, something strange going on with your header. Every now and then I an read the whole box ”Missmaddis är en…”, but most of the time is cut right under ”självbiografi”. And sometimes almost othing of the text shows. Is it supposed to do that?

 17. missmaddis skriver:

  Tale:
  Internet Explorer är BAJS, hör du det!
  FireFox is da shit. Testa FireFox :P

 18. Tale skriver:

  Really? I’ll give it a shot then.
  – and blame you if it doesn’t work, of course!

 19. Sandra skriver:

  Hej!
  Det har inte gått o skriva kommentarer till dig ett tag från min dator, vet ej varför? Men läst din blogg har jag gjort iaf:) Jag gillar din nya layout och ditt inlägg om knackandet på fönstret var vackert och tänkvärt!
  Kram

 20. Jana skriver:

  Snyggt var det här!

 21. Sara skriver:

  super fint. alla glada färger gjorde mig på bra humör :-)

 22. Maria Malmgren skriver:

  GRATTIS ..du har blivit tilldelad en Award i min blogg .. det är bara att hämta den:)

  Kram Maria

 23. Tale skriver:

  You were right! Firefox is shit! ;-)
  It goes down several times a day! That might of course be a good thing, since it make me look up from my laptop every now and then. But I don’t like it!! What version do you run and at what platform?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com