ante omnis mea familia

missmaddis.com: under utveckling

Morgonstund har guld i mun!
Det är inte ofta det händer, någon enstaka gång om året, men i morse..!

Jag vaknade av att bägge mina alarm gick av. Den på mobilen och den på väckarklockan. Jag gick upp och stängde av dem och kröp ner i sängen igen, bredvid Laaiti. Han kommer nästan alltid in till mig på nätterna. Jag somnade om och vaknade av alarmen igen och hela proceduren återupprepades. Jag tillhör inte skalan som går upp, stänger av och sen stannar uppe. Man måste påminna mig och tjata på mig för att jag ska fatta vinken.

När klockan var runt 8:15 tog jag mig i kragen och gick upp. Laaiti sov som en stock och det ska ni veta är högst ovanligt hemma hos oss. Jag gick upp och satte igång min förberedda kaffekokare och gick ut på balkongen för min morgoncigg och när jag kom in så sov fortfarande bägge barnen. Jag gick in till Phini och klappade honom på ryggen ”Phini.. dags att vakna, det är morgon nu” och med ens satt han upp i sängen. Han följde med in i mitt sovrum och skuttade upp på sängen där jag väckte Laaiti på samma sätt. Laaiti rullade runt på rygg och gav mig det finaste leendet.
Phini: Jag har ont i min panna.
Laaiti: Jag har ont i benet.
Phini: Mamma, var är min motorcykel?
Laaiti: Alla barnen måste pussa mitt ben.

Tänk att barnen sov så sött. Jag ville nästan inte väcka dem alls – jag vill ju motivera och inspirera dem att sova LÄNGE om morgnarna. Varför kan de inte göra det när det är helg? Är det någon konspiration?

Tänk att vi hann med frukost, påklädning, tandborstning, sminkning och ändå komma i tid till dagis. Och det trots att våra rutiner ruckades något av deras försovning.

missmaddis.com
Som ni ser har det skett förändringar på missmaddis.com. Ny header, nya färger, ny era. Jag har även bestämt mig för att börja svara kommentarer bland kommentarer. Jag alltid tyckt att det kan vara drygt att läsa igenom bloggares egna kommentarer men min idé är snarare forum inspirerat. Jag tänker således svara på frågor och även lägga till en funktion så att man kan få ett mail när kommentaren besvarats. Vilka som är mina kommentarer kommer man inte undgå.
Jag är mitt uppe i att uppdatera funktioner på missmaddis.com så om någonting strular så får ni ha förbiseende med detta.

Om du har några tips eller idéer om hur jag kan förbättra sidan så lämna din kommentar. Vad vill du se? Vilka funktioner? Jag tar tacksamt emot ALLA förslag!

För er som vill bannerlänka till missmaddis.com:

För er som vill prenumerera på missmaddis.com:

För er som vill rösta på missmaddis.com:
<amp-img src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" data-src="https://i0.wp.com/missmaddis.com.preview.binero.se/blog/wp-content/ban12.png?w=1140" alt="Bloggtoppen" object-fit="contain" width="1140" height="400" class="amp-wp-unknown-size amp-wp-unknown-width amp-wp-unknown-height amp-wp-enforced-sizes i-amphtml-layout-intrinsic i-amphtml-layout-size-defined" layout="intrinsic" i-amphtml-layout="intrinsic"><i-amphtml-sizer class="i-amphtml-sizer"><img alt="" aria-hidden="true" class="i-amphtml-intrinsic-sizer" role="presentation" src="data:image/svg+xml;base64,PHN2ZyBoZWlnaHQ9JzQwMCcgd2lkdGg9JzExNDAnIHhtbG5zPSdodHRwOi8vd3d3LnczLm9yZy8yMDAwL3N2ZycgdmVyc2lvbj0nMS4xJy8+"></i-amphtml-sizer><noscript><img src="data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAIAAAAAAAP///yH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7" alt="Bloggtoppen" border="0" width="1140" height="400" class="amp-wp-unknown-size amp-wp-unknown-width amp-wp-unknown-height"></noscript></amp-img>="rösta>

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

23 tankar om “missmaddis.com: under utveckling”