Mitt barn är sjuk

I går var jag verkligen inte i mitt esse på job. Jag var trött nästan hela dagen och slö och framåt fem började jag gäspa. Cindy, som är en förstående chef, ringde in extra personal att täcka mina två sista timmar så att jag kunde gå hem tidigare. En stamkund kom in i butiken med sina två tvillingar och man bli helt såld på dessa små varelserna. Små och nätta, som tvillingar brukar vara, då påminner de om mina bebisar som också var små till växten när de kom. Det kändes stort att hålla de bägge två samtidigt. När jag sen slutade kom de in igen och undrade om jag ville ha skjuts hem eftersom de ändå skulle til Staffanstorp. Vilket flyt! I bilen på väg hem smsa jag min mamma och berättade att jag skulle vara hemma tidigare och hon smsa tillbaka att Phini låg i feber. Så bra att jag redan tackat nej till att jobba idag. Jag har inga problem att låta pojkarna stanna hos mamma när de är sjuka och jag måste jobba men när Phini får feber stannar jag hemma med honom själv. Extra tillsyn eftersom han har en tendens att få feberkramp och måste ha stesolid direkt i så fall. Det är det enda jag är nojjig om.. så om Phini får feber då stannar jag hemma.

Cindy var på Turning Torso för någon dag sedan och blev mejkad och stylad inför en fotosession. Nu minns kanske att jag också vardär och köpte massa bilder. Cindy var lagom missnöjd med några saker och efter att hon förklarat så förebrår jag henne inte alls. Tyvärr fick vi inte samma upplevelse. Hon skickade två bilder till mig som jag pillade lite på i photoshop och tänkte dela med mig utav till er, på min vackra chef.

1 2_2

Visst blev hon bra!

Nu ska jag mysa med mina söner som bägge är hemma hos mig idag.
Make up for time lost!

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Tyckte bilderna var fina, speciellt dne sista. Vad var hon missnöjd med?

 2. Ninna skriver:

  otroligt vackra foton, faaaasen vad snyggt det är med Medusa piercing, *vill haaaaaa*
  Hoppas Phini kryar på sig och mår bättre.

 3. Miss Attitude skriver:

  :S Hoppas att han blir bättre snart, din son. Hemskt när barn är sjuka, dom blir så ynkliga dom stackars små varelserna, usch så jag lider med dom. Och kramper i feber, ja inte alls kul. Tur att du är hemma nu.

  Vad fin hon vart, hur kunde hon inte va nöjd, men du kanske har rättat till det som hon va missnöjd med. Jag tycker dom va jätte fina, bilderna! *clap*

 4. Therese Anerland skriver:

  Förstår att du hellre är hemma när barnen är sjuka.
  Inte kul med feber.
  Tycker att bilderna blev jätte bra.

 5. Sarah (i Sandviken) skriver:

  Cindy blev ju SUPER!! Men samtidigt brukar man ju själv vara kritisk…… Krama om Phini från mej…..och säg att han ska krya på sej. Förresten….fortfarande inga leksaker???? *nyfiken* Kram *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.