Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

13 tankar om “Mitt fuck you

 • frida

  men vad fan är det med folk. *morrar*
  sån jävla avensjuka folk har när det går bra för andra. Jävligt skönt att du inte tar åt dig!

  till er alla som håller på så här f_u

 • Nis

  jeg kender få mennesker der som Maddis besidder en så enorm indre styrke som hende. Folk der udtaler sig negativt om Maddis baseret på hendes udseende (som mange faktiskt synes er lækkert) så er de ganske enkelt for uintelligente at bruge tid på. Maddis har netop gået mod strømmen og har kæmpet en lang og sej kamp som langt de fleste andre mennesker ville være bukket under for længst.

  Vi lever i en verden hvor folk gudskelov er forskellige og det er netop i den dynamik at udvikling og fremdrift forekommer. accepter det.

  Så til alle jer anynome fjolser der taler dårligt om min veninde:
  hop ind i jeres volvo og lyt til noget dansbandsmusik. spis jeres husmandkost og husk at spil bingolotto

  jeg ville til HVER EN TID trygt overlade min datter i Maddis varetægt. og jeg er 100% sikker på at min elskede datter ville have det fantastiskt sammen med Maddis og hendes 2 dejlige drenge.

  FUCK JER

 • Emma

  Folk som inte kan stå för sina åsikter borde få någonting hårt, brett och smärtsamt uppkört någonstans där det gör som mest ont – anytime.

  *ninja*

 • Frida

  Så jävla dåligt att folk beter sig så *frown*
  Du kanske får ta å sätta att endast inloggade/vänner får tillgång till din bdb? Så slipper du alla dumheter från fega anonyma.

 • Andie

  Jag tycker inte att du är en dålig förälder. Jag tycker att du utstrålar massor av kärlek och du lär dina barn respekt för andra. Jag tycker inte att du ska bry dig om dessa anonyma kommentarer för de som lämnar dem är bara avundsjuka att du är stark nog att gå din egen väg.

 • Anki Ekensteen

  Håller med alla du är ju ingen dålig mamma det har jag bevis på att du inte är.Men då ska jag vara oxå en dålig mormor på grund av mina pircingar och tatueingar oxå.Puss Mamma
  så det äe bara skitsnack. *lavloo* *growl*

 • Jasas.se

  FUCK ’EM ALL! Jag har ett till exempel för hur folk som klär sig annorlunda, har tatueringar och piercings blir ’diskriminerade’ av annat folk. Jag har ett kompispar som är gaddade från topp till tå, klär sig i egen stil och har piercings. Dem gick in på banken för att söka huslån och blev nekade FAST att dem har ekonomin / jobb till det osv. Förklaringen blev att dem borde växa upp..?! Dessa två är två utav de mest smartaste och bästa människorna jag känner och jag imponeras ständigt över dem. Då blir man bara…. )(%=)(=)(%=)(%=)(#?)=”?#= (så j-a arg och(!) ledsen).

 • dizzy

  man ska inte dömma efter utseende!!!! min mamma ser ut som många mammor alldaglig,,,, när jag va ung skämdes jag över min mamma!!! hade min mamma sett ut som dig,,,, coolt…. *wow* kolla in vilken cool mamma hon måste va häftig. för 60 årssedan hade kanske folk undrat vad det e för fel!!! snällla och välkommen in i 2009….. *natti*

 • Nenna

  Blir så djävla förbannad att människor kan påstå saker utan att veta när de har rätt eller fel, det vore som om jag skulle säga att alla katoliker är pedofiler!! Håller med dig till fullo *hej* fuck them!
  Skickar ett för tidigt alla *harrt* *harrt* :ns hälsning till dig.
  Tycker att du verkar vara en härlig människa med bra värderingar och att du är en toppenförälder alla kategorier, villket inte är det lättaste alla gånger (jag har fyra ungar) KramKram