Mitt i allt 4


Jag har väl inte direkt några stora nyheter på gång här. Jag var hos psykologen idag och vi bestämde att vi ska ha en fast tid varje vecka att ses på. Hon tyckte definitivt att jag är i behov av samtal. Jag träffade dessutom läkaren där som ”tagit över” min sjukskrivning. Fick ett nytt sjukintyg idag. Jag ringde vårdcentralen igpr för att höra hur det går med bland annat remissen, men det verkar som om min läkare fortfarnade inte skickat den – hon har glömt det.. det är omkring 1,5 månad sedan hon skulel gjort det. Fick även påminna om medicinerna hon också glömt skriva ut.
Vardagen fortsätter i samma spår. Idag ska Laaiti observeras i skolan, han har fått några nya tider för undersökningar och jag längtar tills den dagen då ALLA dessa utredningar överallt är avslutade och allting har lugnat ner sig.  För just nu (fortfarande) är det väldigt mycket på gång och vi är mitt uppe i allt detta.

Lite bilder på det, kanske – för er som inte redan sett dessa på instagram/facebook

Från storlek 54/56 till storlek 38

 

Tänk att jag har sett ut såhär:

Och jag förstår INTE hur folk kan säga att jag såg bra ut här:

 


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Mitt i allt

 • Sebbe

  Håller med dig om att det kommer kännas skönt när allt strul i utredningar och undersökningar väl blir klart för ett ställningstagande och ev diagnos.
  Att ha frågor man vill ha svar på, men inte får gehör som att bara gå bakåt istället för framåt är jobbigt. speciellt om motparten är bång styrd och motarbetar i början. Du är en kämpe Madde och jag är enormt glad för din skull, och respekterar dig för vad du tagit dig igenom och kämpat med.
  Kan heller inte vara lätt som ensamstående att dessutom själv ha egna problem att handskas med. Ganska tradigt att din läkare ” glömt ” bort dig, och du suttit hemma undrande över vad som pågår. Hoppas de löst sig och att du får den medicin du behöver för en enklare vardag.
  Skickar dig massa kramar. Hoppas nu de kommer lite + grader snart så att du kan få klart med din bil till slut :) he he
  Får ju ses en dag snart igen tycker jag och dricka kaffe, o flabba lite skit. :)
  kram på dig//seb