ante omnis mea familia

Mitt i allt

Jag har väl inte direkt några stora nyheter på gång här. Jag var hos psykologen idag och vi bestämde att vi ska ha en fast tid varje vecka att ses på. Hon tyckte definitivt att jag är i behov av samtal. Jag träffade dessutom läkaren där som ”tagit över” min sjukskrivning. Fick ett nytt sjukintyg idag. Jag ringde vårdcentralen igpr för att höra hur det går med bland annat remissen, men det verkar som om min läkare fortfarnade inte skickat den – hon har glömt det.. det är omkring 1,5 månad sedan hon skulel gjort det. Fick även påminna om medicinerna hon också glömt skriva ut.
Vardagen fortsätter i samma spår. Idag ska Laaiti observeras i skolan, han har fått några nya tider för undersökningar och jag längtar tills den dagen då ALLA dessa utredningar överallt är avslutade och allting har lugnat ner sig.  För just nu (fortfarande) är det väldigt mycket på gång och vi är mitt uppe i allt detta.

Lite bilder på det, kanske – för er som inte redan sett dessa på instagram/facebook

Bild: Glass! Skitta #barn är #glada barn!

Från storlek 54/56 till storlek 38

Bild: #weightloss

 

Tänk att jag har sett ut såhär:

Bild: Tack pappa för att dela med dig!

Och jag förstår INTE hur folk kan säga att jag såg bra ut här:

Foto

 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Mitt i allt”

%d bloggare gillar detta: