Mitt knarkarkvarter

Igår orkade jag fan inte blogga alls. Jag vet inte varför men jag var så enormt övertrött at  jag trodde jag skulle dö så det var med baktankar jag föreslog till pojkarna att vi la oss i mammas säng med lite pekböcker. Vidare föreslog jag att de själva pekade så att jag kunde snooza. Det dröjde inte länge förrän vi alla hade somnat och mysigt var det.

Men jag vaknade kort därpå och satte mig i soffan med glass. Skickade några sms och somnade om igen. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna och jag retar mig lite på det eftersom jag hade önskat att jag kunde stanna uppe lite längre och sova lite längre, det är ju helg och jag ska inte jobba eller iväg nånstans.. Men nä absolut inte.

Jag vaknade till och satte mig vid msn en liten stund men när datorn bestämde sig för att stängas av eftersom jag klickade på någonting jag tydligen inte skulle så orkade jag fan inte starta om skiten och börja om från början. Så jag tittade mot sängen  och började planera tetris i mitt huvud om hur satan jag ska få plats i sängen mellan två små pojkar som på ett onaturligt sätt faktiskt kan ta över en hel 160cm säng. När jag väl hade lagt mig till ro dröjde det inte länge förrän jag hade ett ben över mig och två armar från varsitt håll slängdes på mig. Är det mysigt eller jobbigt? Eller kanske både och..?

<KENOX S630 / Samsung S630> Jag vill minnas ett sött samtal mellan mig och min son igår på väg till dagis som jag måste berätta om men först lite bakgrundshistorik.Det har tydligen börjat en ny tjej på Phini’s avdelning. Phini tycker hon är snygg men han säger att han inte är kär i henne. Så det har det pratats om på sistone här hemma. Så på väg till dagis pratade vi om just denna lilltjejen. Jag frågade honom om han är kär i henne och Phini tittade på mig och sa "Mamma, jag är bara kär i dig". Sen tog han tag om hela min arm och kramade om och pussade på mig. Jag log och sa till Phini att man kan ju inte vara kär i sin mamma.. men <KENOX S630 / Samsung S630>man får gärna älska henne, hur mycket som  helst. Mest, helst?

Och det går bra för Laaiti på nya avdelningen. Det är med leende hans fröken berättar om deras viljekamp på dagis och deras duster när fröken får säga ifrån och ta ner lillskiten på jorden när han bråkar sådär oskyldigt med glimten i ögat. Och fröken säger att hon tycker om barn som är som Laaiti, som är lite småvilda, med lite "umf" i sig. Hon tycker inte om mesproppar, haha. Vilken tur att Laaiti hamnade på denna avdelningen..! Det kan bara sluta bra, inte sant..?

 

På jobb igår gick det bra. Jag öppnade butiken och jobbade till 18 och hade fullbokat i studion och blev bara tröttare och tröttare under dagen och började längta hem till min soffa. Jag blöder ju fortfarande sedan onsdags när jag lämnade cellprov och eftersom jag redan har anemi blir jag ännu mer trött och kraftlös när jag blöder. Jag hoppas det lägger sig snart för kaffe gör inte alltid susen. Och energi behöver jag idag när det står STÄDNING på temat. För min lägenhet ser ut som ett knarkarkvarter efter veckan som gått och ingen vidare tillsyn. Bara tanken på städning får mig att vilja lägga mig i sängen igen. Sen är det ju tvätten och ICA på menyn med. Jag lovade Phini att vi ska baka kanelbullar idag, det ville han eftersom det var så länge sedan vi bakade. Och det var det ju.. mamma har jobbat mycket.

Så nu är det väl dags att jag sätter igång. Och sätter mina barn i arbete.

Hörs sen.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Towa skriver:

  *yay* You rock girl! Vilken sida!!!

 2. Annelie skriver:

  Åh, va gott med kanelbullar! :P

 3. Dizzy skriver:

  Hej hej. Vi få hoppas vi hinner ses sen idag. Kram kram

 4. Anna skriver:

  Skönt att det går så bra på dagis, med en sån bra fröken och allt.. Hoppas det går bra att baka idag :)

 5. Therese Anerland skriver:

  Mums med kanelbullar *kjerlek*
  Skönt att det går bra för pojkarna på dagis.

 6. Jessica skriver:

  Härligt att dagis funkar så fint

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.