ante omnis mea familia

Mitt körkort kom idag!! YAY!!

Åååååååh ja ja ja!!!
Fy fan vilken UNDERBAR dag det är idag!!

Jag vaknade av strålande solsken, hade underbara pojkar i morse som var schyssta och bara följde strömmen. De lämnades på dagis och skola och jag gick hem och tog en powernap. Ljuvligt. Jag gick ner för att kolla om posten hade kommit och mötte min brevkvinna i trappan. Perfect timing.

I posten hade jag BRA post idag! Bland annat en notifikation om ett brev skickat rekommenderat.. Oj vad det gick snabbt, transportstyrelsen. Tummen upp!
MITT KÖRKORT HAR KOMMIT!!
Så jag slängde iväg ett sms till Emma och undrade om hon skulle kunna tänka sig att köra mig dit.. Utlämningsstället ligger en bra bit för mig med foglossning och jag klarar inte att gå dit. Så Emma var hos mig 10 minuter senare. Underbara Emma.
Men Emma hade en annan plan. Hon tänkte att detta kunde bli min premiärkörning, så hon tog hunden och satte sig i solen på gräset och lät mig köra själv.

Åh fy fan vad UNDERBART det kändes!!!!! Så jag körde själv och hämtade mitt körkort. Och jag bjuder på en bild. Jag vet att jag inte är världens snyggaste på bilden – kanske för att jag inte gjorde som de andra på transportstyrelsen vid fotoautomaterna som satt där och tog om sina bilder hundratals gånger. Jag gick in, klick klick sen sket jag mest i vilket. Haha. Så bilden blev vad den blev och jag bryr mig inte ett piss.

*kjerlek*

Hipp hipp hurrah, fy fan vad jag är BRA!!

Det känns så jävla skönt att kunna bocka av detta från min to-do lista av alla saker jag bestämt mig för att åstadkomma under min korta tid här på jorden. Och jag blir så stolt över mig själv, att jag faktiskt LYCKAS varje gång jag tar mig an något, som för mig är STORT. Viktminskning om 70+ kilon, operationerna därefter, barnen, pengar, jobb, körkortet.. Allt. Med lite jävlar anamma och hårt arbete och FOKUS på sitt mål finns det fan inte mycket man inte kan åstadkomma. Det är jag säker på!!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “Mitt körkort kom idag!! YAY!!”