Min natt med chefen

Mamma ringde mig i fredagsmorse. Eftersom jag skullé vara på jobb på lördagen tyckte mamma att barnen kunde likväl stanna över natten hos hennne vilket jag inte hade någonting emot. Jag ringde Cindy och förhörde mig om det vi pratat så många gånger om, att jag skulle komma hem till henne och käka middag och umgås någongång. Detta var ju ett ypperligt tillfälle. Vi bestämde att jag skulle följa med henne hem efter jobbdagens slut.
Hela fredagen gick som på räls. Både Cindy och jag var på enormt glatt humör och förväntansfulla inför vår kommande kväll tillsammans då vi hade planerat att spela lite spel, äta & dricka  gott. Cindy är som syrran jag aldrig haft – hon är omtänksam och moderlig och jag såg fram att få umgås med henne ”privat” – after hours, dvs.

När dagen var slut kom hennes fina sambo och hämtade oss. Vi körde hem till dem och Cindy lagade god mat till oss och med den största någonsin hänsyn till vad jag kan äta med min mage. Jag serverades kaffe i deras vackra kök där jag höll henne sällskap när hon lagade mat och smidde planer inför mina egna inrednings/renoverings tankar om mitt eget kök. Tack för inspirationen, Cindy.

Vi satt i vardagsrummet och åt middag och pratade och jag lärde mig enormt mycket om Cindy – saker som jag inte visste. Hon var öppen och delade med sig och våra samtal var givande. Vi har aldrig haft svårt att prata så det gick av sig självt. Senare mot kvällen drog sambon iväg till sin kompis och lämnade mig och Cindy kvar för att spela Buzz. Vi spelade faktiskt inte Buzz somn jag gjorde hos Kim härförleden, minsann.. Nej du – vi spelade Buzz Junior. Hrm. Med världens sötaste apor och tro det eller ej, vi hade kul som Guitar Herofan. JAG hade i alla fall. Vi testade en runda med musikfrågor men det visade sig att både Cindy och jag är kassa som fan. Sen drog hon fram guran och vi råkkade Guitar Hero. Cindy sa att man råkkar bäst om man står upp men jag är bekväm av mig, jag stannade i fåtöljen med mina uppknäppta jeans & råkkade. Jag hörde Cindy, hur hon skrattade åt mig. Jag sög som fan,  särskilt den första gången innan jag lärde mig var fan knapparna sitter och när man ska trycka. Hon skrattade även för att jag var super koncentrerad. Haha. Jag gillar Guitar Hero som fan!

Natti Natti, CindyCindy bäddade åt mig i deras überbekväma soffa. Hon satt på soffkanten och vi pratade en stund innan hon gick och la sig och jag somnade direkt. Jag sov som en stock och hörde inte ens när hennes sambo kom hem sent och gick rakt in i den stängda sovrumsdörren. HAHA.

Cindy hade bakat en förrädisk kladdkaka, förmodligen den godaste jag nånsin ätit och jag hade enorm seperationsångest när grädden tog slut. Vi gick och la oss ganska sent och Cindy <3gick upp runt 8 i morse. Cindy gjorde en kopp kaffe till mig som jag avnjöt i vardagsrummet medan Cindy läste sin morgontidning med Simpsons/Text-TV i bakgrunden, innan vi gjorde oss iordning och åkte till jobb tillsammans där hon bjöd mig på kaffe & toast från McD. Visst är min chef underbar? Och nej, jag behöver inte ligga med chefen för att få sådana här särskilda förmåner och det slår, med hästlängder, en liten löneförhöjning. Cindy var en fenomenal värdinna när hon tog emot mig i deras underbara hem och jag kände mig både välkommen och hemma. Tack för en underbar kväll tillsammans, Cindy.

Du gillar kanske också...

9 svar

 1. Tale skriver:

  So you think that is a valid excuse for not being at home and update your blog?!?

  Well, okay then. I guess it is. Sounds like a very nice evening. Glad to hear you had a good evening!

  But you better make it up to us and stay away from those driverslisence books, and pay some attention to your blog! ;-)

 2. Pernilla skriver:

  Åh så härligt det lät=)
  Måste bara fråga om ni har bokstavs halsband på India. Är ute efter ett K som ska symbolisera min älsklings namn.
  kram

 3. MaddeMad skriver:

  Så inbjudande d såg ut i soffan mysfaktor 1 :)
  Vad kul att du äntligen kunde umgås med Cindy.
  Du har en fantastisk mamma som tar hand om sina barnbarn med lust & glädje och dessutom är så mån om dig!
  Loveloo

 4. Anna skriver:

  Ja det låter som ni hade en super duper mys fredag.. :)

 5. Linda skriver:

  Vilken helt underbartoppen kväll du haft. =)
  Såna får man inte för många utav.

  ha en fortsatt trevlig helg!

 6. Louise skriver:

  Det låter ju som en toppen kväll! Ni ser ut att ha de mysigt åxå! <3

 7. Maria Malmgren skriver:

  låter Uber mysigt..;) ..hoppas du får en fortsatt underbar helg..;) kram

 8. Jessica skriver:

  Synd inte min chef bjuder hem mig så. Han e dessutom superhet :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com