ante omnis mea familia

Mitt nya godis…!

För att summera min dag – vi har inte varit ute på hela dagen.  Jag har lagat frukost, lunch och middag och diskat säkert 5 gånger idag. Jag vek tvätt, tvättade en ny maskin som jag sen hängde upp. Jag har strukit gardiner och dukar och hängt upp nya gardiner i pojkarnas rum. Jag har fått bädda min säng efter att pojkarna lekt världarnas krig i mitt rum. Jag har plockat, putsat, torkat efter pojkarna. Sen när jag vänt mig om har jag fått plockat, putsat och torkat igen. Haha.

Senare mot kvällen kom Felicia hit igen. Denna gången var hon ensam, annars brukar hon ta med sig sina kompisar i omgångar för att hon vill visa upp Kaeli. “Det känns som om hon är min lillasyster” sa Felicia. Kan man nått annat än att älska den tjejen! Hon tycker verkligen om Kaeli enormt mycket.
Jag och Felicia och mina barn gick ut på gården för lite kvällslek och pojkarna fick springa av sig lite medan Felicia gick omkring med vagnen och var lite extramamma till min dotter innan vi sen gick upp och pojkarna däckade.

Och jag svär som fan över min dumristighet. När Emma och jag rensade ut klädkammaren här hemma kastade jag babygymmet jag hade till bägge pojkarna. Min tanke var nog ganska simpel “bah, jag köper ny”. Men varför.. egentligen? För den vi hade var ju fin och går att tvätta.. men nej. Jag var korkad (skyller på graviditetshormoner) och kastade den och nu ångrar jag mig som fan. Speciellt när jag kollar runt och minns hur jävla dyra de är.. Bilden bredvid är det gym jag hade till pojkarna. Bellino. Nästan 700 spänn…

 

Och jag.. har plötsligt börjat tycka om solroskärnor. Jag köpte kärnorna för att ha i salladen jag gjorde i helgen och sedan dess kan jag inte sluta gå och småäta dem. Fan vad gott..! Och salladen blev en hit här hemma förresten. Lustigt det där. Phini undrade vad det blev för middag. “Kyckling/Pasta sallad" svarade jag. “Men mamma!! jag gillar inte sallad!” svarade Phini. “Nähä, vad synd. Du slipper middag.” svarade jag. Sen gjorde jag salladen. Grillad kyckling som blev över från kvällen innan. Pasta. Sallad. Gurka. Paprika. Solroskärnor. Riven ost. Lite kryddor. Och serverade med Thousand Island dressing och Phini ÄLSKADE salladen. Just det, kid.. stfu och smaka först. “Mamma kan vi äta detta till lunch i morgon med, och middag också??”

1-0 till mamma..! YAY

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Mitt nya godis…!”