Mitt nya orangea hår!

När jag kom till studion idag blev jag inte öäverväldigad av mängden bokningar. Det v ar sådär, lagom så att jag inte ska bli uttråkad men under dagens lopp blev det packat. Droppisar kom och gick och avlöste varandra. En tjej gjorde en drop in sternum och en annan som beställt tid för en tragus ångrade sig och gjorde en conche istället efter att hon sett mina öron. Snacka om inspiration..?
Och på tal om öron gjorde jag två nya hål i mina egna. Lite svårt att förklara just vart de sitter, men snett ovanför mina 22mm’s tunnlar, in mot.. äsch, se bilden på min bilddagbok som jag mmsade in innan (2 augusti). Lägger upp bättre bild i morgon.
Det blev i alla fall en KANONdag på jobb, trots att Cindy är sjuk. Krya på dig bejbi <3
Jenny och Falått hälsade också på men stannade inte länge tillrcäkligt för att åka med mig hem.

Efter jobb gick jag inom Åhléns bara för att fördriva lite tid men det slutade som det brukar – jag handlar. Denna gången varsin blårutig kortärmad skjorta till pojkarna. Det kan bli sött!
Jag åkte hem till mian föräldrar och käkade middag med hela familjen. Brorsan var också där och den enda som saknades till denna familjemiddagen var lille Anton.

Sen mötte jag upp Jenni som jag spenderade kvällen med. Jag piercade hennes sternum för en vecka sen så det var ju ändå dags för ett återbesök, inte sant!
Hon busade och gosade med pojkarna och jag tror nog att Phini förälskade sig i henne där han satt i hennes knä och frågade henne.. "Jenni.. älskar du mig.." och hon gav honom svaret han längtar efter. Ja.
Han vill så gärna vara älskad. Om bara förstod just hur mycket älskad han egentligen är..

För några dagar sedan köpte jag ett paket för att blondera slingor. Och ikväll skulel jag ge mig an det. Jag hade nog egentligen bara tänkt att ta lite blekning i handen och rufsa om håret men sen läste jag i bipacksedeln om "kam-metoden" som jag tyckte lät som en lätt idé. Fuck that. Det slutade med att jag inte pallade med den jävla kammen och tog all jävla blekning och slaskade på hela huvudet. Gult, tänkte jag. Det kommer bli kycklinggult. Men det kan fan vara kul.
Jag lät det sitta i 60 minuter istället för de rekommenderade 50 min och resultatet var jag inte beredd på. Det blev mer en rödtonad färg med något oreangea rötter. Inte helt jävla pissigt om jag får säga det själv men jag funderar på att köpa en RÖD färg och lägga på. Why the hell not, lixom?

Vill du se bilderna..? Kolla in min bilddagbok.

Nu ska jag sova. I morgon är jag ledig. Då ska vi leka!

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Lizette skriver:

  aww, så sa Phini till mig också,
  ” älskar du mig lizette ”
  sen sa han till dig ” mamma, hon älskar mig ”
  hahaha, så jävla söta små pinglor du har *hah*
  puss älskade kusin (L)

 2. Anna skriver:

  Ja det låter som att dom är helt underbara när dom vill :) Och coolt det där med håret. Det är alltid kul att testa lite andra färger… Så hoppas du blir nöjd när du är färdig om du nu ska köpa mer färg… Kram

 3. mie skriver:

  haha, när du la upp bilden på bilddagboken med färgen i håret så målade jag också upp en bild med knallgult hår på dig. Jag blev nästan lite besviken över att resultatet inte blev så ;) men jag tror nästan detta va bättre än om det hade blivit knallgult. Du passar über bra i den mörka färgen! B)

 4. Ninna skriver:

  den mörka färgen blev superbra, ännu snyggare om du slänger i nån cool röd färg också tror jag :-) *clap*

 5. Sarah skriver:

  Har ni öppet på söndagar?
  Har för mig att det stod på dörren att det var stängt just på söndagar..

 6. Therese Anerland skriver:

  Kör med jane hellen om du ska göra slingor eller färga blont.
  Mycket bättre och dessutom kammen är inge bra alls.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com