Mitt nya år börjar med löv.

Nu är jag hemma efter ett nyårsfirande hos min Alma. Det har varit alldeles ljuvligt och perfekt. Kvällen innefattade allt man kan önska sig. Spänning, nyfikenhet, kyssar och smek, höjda röster och vilda diskussioner, spel och musik, glädje och kärlek. Kan man önska sig något mer?

Förberedelse

nyår (6) (Medium) Jag var hemma hos Alma mycket tidigare än alla andra. Det hade jag nog planerat att vara. Jag fick panik redan på tåget när jag inte fick tag på Alma för att fråga vart jag skulle hoppaav och hur i helvete jag hittade hem ill henne. I sista sekunden ringde hon och fick guida mig på telefon och mötte mig vid busshållplasten. Det var en något seg Alma som stod där och kuttrade. Stackarn har ju varit sjuk och var kanske inte riktigt taggad (då). Vi kom hem till henne och efter en stund snackade hon nått om att hon skulel sminka sig. “JAG kan sminka dig!!” var jag snabb med att erbjuda. Jag plockade fram mitt smink och kombinerade det med hennes och hon blev ännu mer (om det ens är möjligt) docksöt än den naturliga skönheten hon redan besitter. Efter att glittret var på kom hennes mormor och hjälpte Alma i köket. Duktiga Alma. Jag måste erkänna hur imponerad jag är av denna nyår (5) (Medium) måltid hon förberett och lagat åt hela sällskapet. Förrätt, Huvudrätt och Dessert. Det var vackert uppdukat och allt var perfekt. Hennes mormor hjälpte till med ala förberedelser och jag fick order om att chilla. Jag vet inte vad chilla är. Jag känbde mig lite dum att bara sitta där och inte göra nått alls medan de andra kvinnorna pratade rumänska och mormor daskade Alma på arslet. Alma och jag sjöng nästan hela eftermiddagen tillsammans och jag hade förmågan att etsa fast massa sånger i hennes huvud som hon nynnade på jämt.

Gäster med Gester

nyår (11) (Medium) Alma fick en liten passande present åt mig som hon verkade uppskatta och en stund senare började de andra gästerna komma. Det var kul att träffa T igen, som jag inte sett på flera år, och naturligtvis deras ljuvliga son, som bara jag kan skränmma skiten ur bara genom att finnas till. Adde hade jag inte träffat innan men hört mycket om. Han är italienare och under kvällens gång fick jag smaka lite på hur en hetsig italienare låter när de diskuterar. I min värld kallar vi det gräl eller bråk, men hos en italienare är nyår (14) (Medium) det.. diskussion.  Och det var det var ett varmt hej när jag mötte honom första gången då han istället för att skaka hand gav mig en kram och förkunnade att han hört mycket om mig. Dito, liksom. Adde är vän med mr SR. Mr. SR kom också dit och jag fick ett hej, kram, puss av honom. Det kändes just precis bra. Jag visste inte vart jag hade honom i början av kvällen av olika anledningar så det kändes lite.. ja, jag vet inte. Jag trodde att läget var ett men under kvällens gång blev det något annat. Och jag blev lite förvirrad.. men ändå inte.Hänger du med? Inte jag heller.

nyår (17) (Medium) Förrätten serverades och när den fyllda avokadon var nästan uppäten kom de sista gästerna. Vi ärades av sällskapet som bestod av ännu en italienare vars namn jag inte minns och hans flickvän vars namn jag inte ens la på minnet. Min hjärna kan inte ta in för mycket information så det där med att skaka hand och presentera sig är lönlöst för mig. Jag kommer ju ändå glömma vem de är? Vi käkade stuffed turkey med potatis och en kanelkryddad sås som var asgod. Kunde nästan druckit den ur glas. Alma, sockersöt och demonisk som hon är, lutade sig fram mot mig och bad mig smaka av den fyllningen hon hade på gaffeln framför mig. Jag smakade och hon undrade om jag kunde gissa vad det var. Hmm. Smakade… mest svamp. Jag frågade vad det var. Hon lutar sig fram och tittar på mig och viskar fram ett hest “… lever.”
Och i samma sekund jag uppfattade vad hon sagt känbde jag smaken. “Du.. Du gör ALDRIG så mot mig igen, ok!” svarade jag. Vi skrattade och åt vidare och klämde i oss den härligt dallriga creme de caramell som det bjöds på. Konstistensen påminner om våra dallriga rövar när man daskar till nån som inte har strumpbyxor haha. Jiggle my ass! Och så jävla gott!

nyår (37) (Medium) Vid rökpauserna frös jag ute på balkongen men hade en riktig gentleman som höll om mig och försökte hålla mig varm med både kramar och pussar. Kan det bli bättre än så? Det spelades gitarr av männen i sällskapet och gitarren gick runt bland killarna som gårdagens hora och de spelade på samma strängar. Deras mörka röster växlade mellan alt, bas och falsett och det var en väldigt blandning av musik. Vi sjöng allihop och jag älskade hela grejen. Jag blev förälskad då. Jag föll som en fura för  hela sällskapet, hela den nyår (38) (Medium)underbara stämningen och jag  trivdes. Det är sådana här kvällar jag fullkomligt avgudar. Sen var det nån korkad jävel som inte höll med Adde om att Yngve Malmsten är kung, en gud, den bästa och formidabelt allsmäktig. Eller ja, nå påpekade nått om Yngves engelska grammatik. Jag såg denna lille italienaren ställa sig upp och med en väldigt bestämd stämma tala om för alla i rummet att alla snackar skit.

Jag tyckte det blev missförstått men denna italienaren hörde nog bara vad han själv sa. Det var intressant och nästan kul att beskåda.
Han var inte arg, sa han. Jag trodde det.

nyår (27) (Medium) Vi spelade spel och även det var kul. Jag gillade spelet där man skulle använda synonymer för att beskriva ett tilldelat ord och lagkamraterna skulle gissa. Mitt lag (tjejerna) var så nära att vinna. Men vi förlorade nog tack vare att tjejen, som senare under kvällen tog en klunk till Jag har aldrig slickat fitta”, blev stressad av männens brölande i bakgrunden. Karljävlar. efter några spel var det gitarr igen och sen diskuterades kärlek. Kärlek. Passion. Förhållande. nyår (29) (Medium) Och vår italienare hade bestämda åsikter igen och det tog mig inte lång tid för att inse att det inte var lönt att diskutera. Om jag hade börjat hade det nog inte slutat, särskilt som han var så bestämd. Jag tror på kärlek. Jag tror på den renaste kärlek, jag tror på själsfränder, jag tror på en intensiv passion. Det gör inte han. So be it. Alla är vi olika. Men det blev den mest intensiva diskussionen och han brann för frågan.

Det var nog den enda passion jag såg hos honom, när han trodde så hårt på något. Action galore. Jag och Alma satt mest med popcorn och tittade på hur han blev eld och lågor över dessa diskussioner och argument.

Kärleken

Mr. SR och jag blev ganska gosiga under kvällens gång. Episoder jag inte nämner här som var ganska roliga på ett pinsamt fjortis sätt inträffade och det kommer jag minnas för evigt. Alma var en riktig mamma som höll koll, haha. Men å andra sidan får hon faktiskt bita i det sura äpplet, det är ju hennes “fel”!
nyår (49) (Medium) Vid tolvslaget kramades det och jag kysste Alma innan mr. SR kom fram och kysste mig. Ljuvligt avslut på 08 och en välkomande början för ett nytt år. Vi gosade en stund i soffan och alla gästerna gick kort därpå. Alma fixade thé åt oss och vi la oss i hennes säng och pratde i flera timmar. Det är helt underbart att prata med henne. Hon är smart och klok för sina år och jag hyser enorm ödmjukhet inför henne och en väldig respekt. Hon är ett litet kraftpaket av alla de bästa attributen. nyår (54) (Medium)
Henne han man kyssa, prata djupt med om allt och skämta på vilket vis man än behagar. Hon är rakfram som jag och uppkäftig och jag diggar hennes stil som fan. Det var mysigt att sova hos henne trots att det kändes konstigt att spoona med en liten tjej, jag är van vid MÄN, haha. På morgonen hade hon gjort pannkakor och det var lugnt och mysigt hos henne. Nån timme senare drog hon fram sitt massagebord och beordrade kläderna av mig. Haha. Foglig om jag är (*host*) klädde jag av mig åp överkroppen och fick njuta av hennes ömma händer. Lustigt det där, när hon började på ryggen tyckte hon det var konstigtatt hon itne kände npgra knutor, det hade hon förväntat sig. Tills hon kom upp mot nacken och axlarna. Aha, här var de.. Hon knådade mig och hade rätt i det mesta om hur min kropp fungerar. Hon masserade min rygg, axlar, armar, ansikte och i bakgrunden hördes ljuvlig avslappningsmusik och jag fick vårkänslor av fågelkvittret.

nyår (2) (Medium) Ett tag senare kom Alex pappa som skulle hämta Alex och vi fikade tillsammans i köket. Alma gjorde mat till oss alla och det var så förbannat mysigt och avslappnar. Alex pappa var så förbannat lätt att snacka med och väldigt intelligent.  Ett tag därpå kom Adde, mr SR och kusinen dit och det blev lite högre stämning och testestoronhalten kunde man itne gå miste om i Almas hem. Killarna gick efter en stund och jag fick puss och kram av mr SR. Massa mys! Alma och jag hade en fortsatt trevlig dag och jag kan itne tacka henne nog för allt. Hennes gästvänlighet och hur jag genast kände mig som hemma hos henne. Hur hon är kärleksfull och omtänksam och helt underbar. Jag vill nästan bli lesbisk för henne. Åtminstone bisexuell, eller nått. Hon följde mig till tåget och vi pussades hejdå och jag älskar fan Alma. Tack till henne som gav mig en bra början på 2009 och tack även till mr SR..

Detta året ska jag släppa garden. Kärlek är underbart och jag vill ha lite mer av den varan. Mina vänner, min familj och ja.. kärlek vill jag ha.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. dizzy skriver:

  *kjerlek* vilken mysig nyår….
  den kommer nog vara så hela året… puss och kram

 2. Therese Anerland skriver:

  Mysigt *love*

 3. Andie skriver:

  Jag hoppas verkligen att 2009 fortsätter i samma mys anda som det börjat för din del!

 4. faster anka skriver:

  Gott 2009 har visst börjat *love* Detta är visst bara början.
  Ju fler vänliga handlingar man får och kan ge :) desto gladare
  och lyckligare blir man. Har du tänkt på symbiotisk vänskap
  att det är personen du gillar inte det som sitter på ett *angel* visst ställe.
  Lycka till med livet 2009 och man är inte samma människa i dag som i går.
  Ta hand om dej och kottarna och några till *kiss*
  Kram Faster Anka

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com