ante omnis mea familia

MITT NYA VARDAGSRUM!!!

IT HAS BEGUN!
Åh välkommen underbara 2010!

Idag fick jag ett home makeover! Idag fick jag ett helt nytt vardagsrum och pojkarnas rum har pimpats. De har lyx nu med hyllor, soffa och soffbord framför sin TV med XBOX. Lucky kidz.. de anar inte hur bra de egentligen har det.
Och denna morsan har kastat ut de slitna sofforna och rumsavdelaren. Ni står där två nya svarta skinnsoffor, ett svart sidobord med en fontän på, en bokylla, en tvbänk.. och det är således ett nytt vardagsrum. Nu är det mest småpill som ska ordnas – väggarna och små deco touches. It has begun – och jag välkomnar det så. Mitt nya liv, i rikedom med familj, vänner, kärlek och hem. 
Någon där ute lyssnar verkligen på mina böner och levererar och jag är så lycklig och tillfreds.

Emma hämtade ett släp i morse sen kom hon hit. Jag lämnade pojkarna hos mina föräldrar, Björn kom hit som kraftkarl och han överraskade mig med sin styrka. Nog för att jag visste han var stark men fy fan vad impad jag blev. Och Emma med – hon är definitivt inte rädd för att ta i.
Vi slängde mina gamla soffor på tippen och körde ivög och hämtade de andra möblerna och fick gott om hjälp med positiva glada vibbar. Allt gick så galant och flöt på av sig själv. Emma hjälpte mig att skruva ihop bokhyllan innan hon blev tvungen att dra vidare sen fic jag möblera resten själv. Min 80kg tunga TV flyttade jag från den indiska kistan den stått på, till den nya TV-bänken, med lite knep och knåp. Jag flyttade rumsavdelaren in på killarnas rum och den tjänar ett fenomenalt förvarings syfte där inne numera. Sen möblerade jag och dammsö och dammtorkade som en idiot och nu är där så förbannar mysigt och FINT i mitt vardagsrum. Tror nog jag ska bosätta mig där!
En av mina lampor, som är min favorit som jag haft sen jag var 15, fungerade inte. Den var skarvad i mitten och hade gått upp. Jag vet inte vem som skarvat den innan. Och JAG kan då inte sånt. Jag har aldrig satt ihop två sladdar förr men jag är aldrig rädd för att testa nya saker så jag gjorde det jag trodde var rätt och när jag pluggade in den i väggen smällde jag en propp. Så jag provade ett annat el uttag i ett annat rum och smällde en propp till och därmed mörkbelade jag hela mitt hem, haha!
Mamma hämtade proppar och bytte och då smälldes en propp till. Så hon hämtade en ny och pappa följde med henne hit och skarvade sladden RÄTT och visade mig hur jag hade kortslutit hela skiten. Nu vet jag det. Nu har jag lärt mig nått nytt!

Sen blev det en snabb middag med pojkarna innan jag kröp ner i ett varmt bad och pojkarna hoppade ner i karet och badade med mig innan min kusin Lizette kom hit och hennes första kommentar var “Ååååh vad här ser MODERNT ut nu” Haha. Tack..?

Men MINA tack för idag går främst till Emma – för allt. För att du finns, för att du är den du är, för att du är en genuint GODHJÄRTAD människa och den mest osjälviska människa jag nånsin stött på. För att du är du – förändra dig aldrig. Du ger mig hopp om människor.
Och tack till Björn som alltid ställer upp. För mig och för barnen och tack för att DU finns.

Jag är lyckligt lottad och hedrad att få ha sådana underbara vänner.
Och jag älskar fan er.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “MITT NYA VARDAGSRUM!!!”