ante omnis mea familia

Mitt sista öppna svar: CASE CLOSED

M – din kommentar i min blogg känns väligt överflödig. Att du inte skäms. Du gick rakt förbi mig idag, med centimetrar – du hade all chans att ta dina frågor personligen men gick rakt förbi för att springa hem och sätta dig vid datorn och lämna en kommentar i en blogg på internet. Stående ovationer till dig. Vilken man. Förstår itne varför du lurkar omkring vid mitt jobb, det är inte första gången jag ser dig där. Borde du inte försöka undvika mig om du nu tycker så illa om mig? Eller jovisst, det finns säkert ärenden du har just där som man inte kan göra nån annanstans.. Sorry, my bad.

Efter 10 års bloggande vill jag nog påstå att jag har åtminstone lite hum om  vad man får och inte får lov att delge för uppgifter. Jag har referrerat dig som Martin i tidigare skede och M i senare vilket är lagligt. Jag har aldrig delgett dina personuppgifter. Fullkomligt lagligt att nämna dig vid en initial. Hur många tror du kan relaters till bokstaven “M”? Det kunde du ha vetat om du kollat upp fakta innan du öser ur dig kommentarer. Vidare är det fullt lagligt för mig att återberätta mitt liv. I synnerhet då min referens är till en initial. Dina skyddade uppgifter har ingenting med någonting att göra. Lagen att delge andra personers personuppgifter gäller ALLA. Vidare är du inte duktig på att bibehålla dina egna skyddade uppgifter då du finns på olika ställen på internet med ditt foto och ditt riktiga namn. Vilken idiot som helst kan hitta dig.  Och DU själv signerar din kommentar med ditt fulla namn. Smart. För en man med skyddade uppgifter, smart.  Och mina läsare som läser min blogg för att de inte har ett liv – som du? Du läser den tydligen och du kommenterade dessutom. Hur skiljer sig du från de andra då?
Tack för att du erkände hotet, publikt och offentligt. Det var nog det första du har erkänt frivilligt. Men du kanske förstår att det är svårt att neka med bevis. Vidare vet du inte vad jag kan ha sagt eller inte till någon polis för mig veterligen var du inte där. Mer om det förblir osagt i dagsläget.
Du ber mig sluta med vad? Din tjej kommenterade min blogg. Glöm inte det. Jag kontaktade inte henne – hon kontaktade mig – först med flera kommentarer i min blogg sen med ett telefonsamtal. Jag svarade helt sonika på hennes kommentar. Så du ber mig sluta med vad? Svara dig/er? Skriva vad jag känner och tycker och tänker? Vad hände med yttandefrihet? Och vad vore material under en pågånde utredning? Mina tankar och känslor, mina erfarenheter? Tack för upplysningen som var ny för mig.
Du skrev “samt en anmälan mot sekretess lagen då du publicerar en person med skyddad id” – Jag har ALDRIG publicerat en person någonsin. Åter igen. Jag har skrivit Martin och M. Vet du hur många Martin och Ms som kan pekas ut med de uppgifter jag har lämnat? Nej, och åter igen, du har inte skyddad identitet, lilla vän, du har skyddade uppgiter (en enorm skillnad) och det ENDA det är till för är att din adress inte kan lämnas ut. Punkt slut, där med basta. Gör dig inte viktigare än vad du är.
Vidare kan du ta dig en titt på vad SEKRETESSLAGEN egentligen är: http://sv.wikipedia.org/wiki/Sekretesslagen
Jag har inte delgett dina PERSONUPPGIFTER eller ens någonsin ditt fulla namn. Jag har inte skrivit under någonting som skulle säga att jag har sekretess/tystnadsplikt, Punkt slut. Ta reda på FAKTA först.
Så sluta upp med VAD? Du visste vad du gav dig in i när vi blev “tillsammans”. Du kände väl till mitt offentliga liv och min blogg. Sluta bry mig om dig och dina vänner? M, du HAR inga vänner. Du har människor du bedragit och ljugit för i min mening, och lullat in i ett väv av falskhet, tomma löften och lögner. Du har inga sanna vänner, för de känner inte dig. Det är min åsikt baserad på erfarenhet. Vidare bryr jag mig inte mycket om dina “vänner” eller din “flickvän”. Jag bryr mig inte ens om dig. Du gick över gränsen och du gjorde det med dunder. Du skriver att detta är mellan dig och mig – har du påpekat det för din “tjej” eller hon tror fortfarande det är oss “3” emellan eller kom ni bägge två på det efter att jag fått upprepa det ett antal gånger?

Och om jag fortsättningsvis vill skriva i min blogg vad JAG TYCKER och KÄNNER och TÄNKER om M – kommer jag göra det. Vet du vad – du behöver inte läsa om det stör dig så mycket. Din “tjej” behöver inte läsa. Ni är entledigade.

Du börjar tvivla på faderskapet på barnet jag bär eftersom “jag är som jag är” – har du kikat i din egen påse, M…? Du vet själv att du är full av BS. Jag blev befruktad i samband med vårt bröllop och du VET, med fakta och facit, att de dagarna befann jag mg med dig, endast dig och ingen annan mer än dig, precis som jag gjorde under hela vårt “förhållande” som du faktiskt vet. Det är DU som är den mindre pålitliga typen, inte jag. Det vet du själv också även om det måste vara svårt för dig att erkänna. Såvida det inte vad en knäckebrödssmula från lakanet som befruktade mig. Men självklart ska du få ett DNA test utfört, med GLÄDJE och självfallet står du för de kostnaderna det kan innebära. Och när de testresultaten kommer får du det svart på vitt och ännu ett bevis, ännu ett fakta att MITT ORD kan man ta med sig i graven. Ditt ord.. well. Go figure.

Och när du sen kommenterar i min blogg och fint hotar med att du kommer anmäla mig om jag skriver någonting om dig eller din “tjej” – stående ovationer igen. I rest my case.
Jag behöver ju faktiskt inte säga mer M. Du gjorde det själv. Grattis.

Du önskar mig ett bra fortsatt liv och hoppas jag blir lycklig.
Vet du vad M. Mitt liv kommer bli fenomenalt. Och jag är lyckligare nu när du är ute ur mitt liv och kan sabotera någon annans som frivilligt tillåter det.

Och mitt liv kommer bli underbart för vet du vad jag har..?
Jag har vår dotter i magen.
Min dotters hjärta slår starkt under mitt eget hjärta och min kärlek till henne är enorm. För jag älskade mannen jag skapade henne med då och det kan jag aldrig ta ifrån henne. Hon ska få en fin uppväxt i en trygg miljö utan lögner och dålig moral och etik. Jag ska lära henne vikten av ÄRLIGHET och ett sunt leverne där man gör RÄTT för sig, precis samma uppfostran som mina söner får. Och du sa det till mig flera gånger att jag är en bra mamma och det var därför du ville ha barn med MIG. Bra val – för det var den enda sak du sagt som var sann. 
Och hon ska få en hel familj som älskar henne och hon kommer överrösas med kärlek och jag kommer gott kompensera den kärleken hennes far inte känner för henne. Och jag kommer ge henne det intresset som hennes far inte ger henne. Och vi kommer klara oss fenomenalt och perfekt. Utan dig.

Detta var det sista sagt. Din “tjej” fick sagt sitt – jag svarade.
Du fick sagt ditt – jag har nu svarat.
Vill du inte veta vad jag skriver – läs inte. Kommentera inte.
Du har redan ditt på det torra, njut av din “one and only” din själsfrände som du klickade med direkt, din sanna kärlek. Hon älskar ju dig så mycket och ta tillvara på det för guds skull, för ingen annan kommer kunna älska dig.

Det var mitt sista ord till dig.
Vill du mig något – kontakta min advokat.

Case closed.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “Mitt sista öppna svar: CASE CLOSED”

%d bloggare gillar detta: