ante omnis mea familia

Människor är tamigfan ouppfostrade!

Idag är det lite bitterfitte-varning på mig. Mitt tålamod har sinat – vilket egentligen är en ganska enkel sak att uppnå – jag har inte mycket till att börja med. Jag är jävligt trött på att bli lovad en sak men inget uppfylls. Jag är trött på att bli ljugen i ansiktet på. “En människa är inte mer än sitt ord” – oh well fuck you then.

Bland annat Dialect. De är återförsäljare för Halebop och jag har förnyat mitt abonnemang hos dem. Först skulle jag ha en iPhone 4 för att det sa säljaren till mig var lika bra eftersom 4S (Som jag egentligen ville ha) inte var mycket bättre än 4an, sa han. Han sa att den enda skillnaden är S:et som inte har någon funktion i Sverige. När jag sen googlade skillnaden så var det ju bland annat bättre batteritid och bättre kamera. KAMERA! Jag tar ju hundratals bilder..! Så jag ringde när telefonen kom och beställde istället en iphone 4S och lät 4an gå i retur. Den lovades veckan därpå. Det kom ingen. Ringde i tisdags och då hade den inte skickats men han sa att han lagt en order på den och att den skulle skickas samma dag. Så jag har ju väntat. Ringde idag igen och då säger de att den INTE har skickats. Nähä, varför sa tidigare säljare det då?! Så hon skulle lägga en order (hon är den tredje hos dem som säger det) och att den kommer på måndag-tisdag.

Och det som utöver detta stör det mig med människor att INGEN någonsin ger någon FÖRKLARING eller BER OM URSÄKT. Aldrig? Vad har hänt med människors jävla vett och etikett? Common decancy!

Bland annat golvläggarjäveln som lovade att komma för två veckor sedan – även det månader sedan jag blev lovad nya golv. Jag ringde upp och fick veta att han kommer till hösten. I augusti. VAD I HELVETE! Jag frågade varför ingen jävel har ringt till mig och talat om det..? Ingen förklaring.

Man ska inte lova nått man inte kan hålla.
Man ska inte heller ljuga åt folk.
Jag blir så jävla lack på människor.

Just nu känner jag mig sjukt rövknullad från höger och vänster och håller på att få ett tokbryt. Om inte människor bättrar sig – sluta ljuga, komma med undanflykter och börjar be mig om fucking ursäkt, ta ANSVAR och GÖRA RÄTT – så kommer jag snart bli riktigt jävla förbannad. SÅ GÖR MAN INTE! Det är ren jävla UPPFOSTRAN och VETT & ETIKETT!

 

SKÄMS!

Och dra åt pipsvängen!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Människor är tamigfan ouppfostrade!”

%d bloggare gillar detta: