Mona–FÖRLÅT!

Javisst ja, det höll jag på att glömma. Och tur att jag inte riktigt glömde bort det helt för då hade fröken Mona plockat fram sin dammiga och sönderrostade giljotin och lagt min nacke därpå.
Jag lovade henne en offentlig ursäkt. Jag föreslog en offentlig Facebook ursäkt men hon ville tvunget ha en blogg ursäkt.

Mona har ju inte haft det lätt med sjukvården på sistone. Eftersom det inte är min sak så tänker jag låta allt annat vara osagt. Men för att ni ska förstå vad det handlar om så lite bakgrundsinfo till stundande ursäkt:

Mona hade haft diskussioner med någon sjukvårdspersonal. Vi pratade i mobilen när hennes andra telefon svarade och Mona bad mig dröja lite medan hon svarade – och jag hörde ju samtalet – ja, i alla fall Mona.

Nog för att det (för mig) låter lustigt när man ska skälla på någon i hennes löjliga fisförnäma dialekt men jävlar vad hon gick igång. Jag hörde henne säga till sjukvårdspersonalen “Aaa, och sen är’u skyldig mej en URSÄKT!”.
Fat chance, tänkte jag.

Jag berömde hennes aggressivitet när hon återkom till vårt samtal och peppade henne fortsätta bete sig som en hormonstinn tonåring och inte ge sig när hon blir så illa behandlad men sa även att jag TVIVLAR på att hon får nån jävla ursäkt.
Men tydligen så fick hon det (påstår hon – och jag får väl lita på ‘na, hon är ju en vän) och krävde då dessutom en ursäkt av MIG. Och det kan hon få. Here goes!

 

MONA – fröken född-i-farstun – Jag ber om URSÄKT. Du hade RÄTT och jag hade FEL.
Men det betyder för allt i världen inte att du är bättre än mig, bara så du vet.

Love you Mona! Puss!

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Radar skriver:

  Awwwie :heart:

  Du får mig fan vilja fortsätta leva!
  Hade jag inte fått nån ursäkt för att hon nästintill påstod att jag ljög om att Sahlgrenska skickat remiss i Januari hade jag erkänt att så var fallet för dig och fortsatt smida planer för hur jag skulel komma åt henne ;) Jag fick visserligen säga åt henne 4 gånger innan hon bad om ursäkt *s*

  Att hon ljög igen sen lät jag bero. Jag vet vad hon heter nu…

  Love ya och TACK för ditt ovärdeliga stöd dessa dagarna med sjukhus :-*

 2. Radar skriver:

  Och nej, jag kommer aldrig bli bättre än du, jag är fortfarande avundsjuk på dig, bara så du vet :P

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com