Morgonstånd är guld i mun, eller hur var det?

Jävlar vad jag har sovit GOTT inatt. Kaeli somnade runt 22. Jag gick och la mig senare, runt midnatt eller timmen därefter. Hon har bara vaknat EN gång, runt 07 i morse och fick nappen, sen somnade hon om. Sen vaknade jag vid 08:15 av att Laaiti står vid spjälsängen och busar med lillasyster och hennes nya gigantiska nalle hon fått av morfar och mormor. Jag vaknade på så jävla gott humör!! Alla barnen var glada och snälla och jag har fått sova en hel natt!!

Totalt jävla ointressant info, men jag mår så jävla bra JUST NU.

Du gillar kanske också...

3 svar

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com