ante omnis mea familia

Morgonstånd är guld i mun

Förlåt. Jag kom inte på någon bättre rubrik. Min fantasi börjar sina, nu på ålderns höst.

Jovisst ja, jag kom på att jag måste åka in tidigare till stan idag, jag ska ju till optikern och lämta tillbaka linserna och tacka nej tack till linser. Jag kommer hålla mig till glasögon för det var ju ett jävla pilleri för mindre med dessa linserna. Jag har ju itne så mycket synfel att jag tycker det är värt det.

Min morgon bjöd inte på mycket uttöver det vanliga. Lämnade pojkarna på dagis och pussade extra. Mormor hämtar de idag och sen sover de hos mormor fram till Söndag. Om jag orkar efter jobb och om de är vakna,  tittar jag förbi ikväll och gosar med de innan de somnar hos mormor.

Armen känns bra idag. Det är lite ömt vid vissa rörelser men det bjuder nog dansken på. Vi har en ny tid till början på oktober när jag är hemkommen och har lite extra tid att slå ihjäl. I oktober har jag inte hunnit planera mycket men jag vet att jag drar med mig några kompisar till Tattoo Expo i Malmö. Jag har inte varit där sedan 2002 då jag fick min gadd på vänstra handen och det skulle vara kul att kolla in läget i år.
Oi och i början på Oktober är det ju min kurs i Göteborg med, ej att förglömma.

Nu ska jag sätta på mitt ansikte och dra till bussen. Fan vad jag vill ha körkort.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

10 tankar om “Morgonstånd är guld i mun”