ante omnis mea familia

Morsan som ville köra trimmad permobil

Så. Efter en heldag på Bakken, givetvia med smärtstillande och många pauser för min del så blev jag liggande hela dagen efter. Det hade jag förväntat mig och var beredd på. Jag däckade mot tidigt eftermiddag (runt 18) då min kropp satte stopp för allt.

Idag föreslog Lizette att vi åkte till burlöv center. Min plan var sparsam men det blev mer än så då jag hittade rea överallt (vilket jag är svag för) och köpte sjukt mycket kläder till barnen. För vilken mamma älskar inte det?!

Så nu, i etrmiddag när vi kom hem så har ryggen gett upp helt och hållet. Jag kommer bli liggande nu några dagar. Jävla skitrygg som hindrar mig så mycket. Men det är ändå värt det. Att få göra sånt här med och för barnen som Bakken och shoppa till dem är nog värd all extra smärta och att bli liggande några dagar för deras lycka och glädje.

Jag hade fler planer denna veckan med kidsen. Dra till stranden, köra och bowla osv. Men det får vänta tills jag klarar det.

Fibromyalgi, artros, skolios, låga/buktande diskar i ryggen, överrörliga leder. Kroniska tarmvred. Och de senaste dagarna har jag märkt av att min högra hand börjar strula, den somnar och sticks och gör ont från lillfingret och in så jag gissar på ulnarisnerven i kläm. Hoppas det lägger sig av sig själv.

Annars är det fan bra! Jag är både emotionellt och intellektuellt berikad. Det är bara min kropp som är underall kritik. Jag borde skaffa en rullator.. Eller permobil. Så coolt det hade varit! Kan man trimma dem?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.