Morsor festar BÄST

När jag väl kom hem till Kim & Nikke igen, bjöds det på god dricka. Kim hade en megaflaska Smirfnoff Ice, några flaskor jag-vet-inte-vad som man blandar med Sprite, där fanns öl, vin, vodka, det var paradiset.
Med god dricka, nötter & salta pinnar spelade vi några omgångar Buzz med Hollywood frågor & musik frågor. Naturligtvis vann jag den första omgången, taggad och laddad och vägrar att någonsin erkänna att det vara rena rama turen eftersom jag egentligen bara chansade på de flesta frågorna. Men huvudsaken är att jag fick smaka på seger, åtminstone EN gång.

När vi väl kom till skott, körde Nikke oss till Breezer aka Heartbreak. Det kommer alltid vara HB för oss avdankade, snart medelålders småbarnsmorsor. Vi kom upp där uppe och för en gångs skull var det inte bara jag som styrde kosan direkt till baren. Kim var sötast av oss alla när hon beställde ”den där cidern med grön kork”. Vi tog en tur runt bygget för att känna av läget och som alltid finns där alltid någon man känner.

Vi såg mycket olika människor och vi (jag) hade kommentarer om de flesta. har du aldrig någonsin sett någon som du verkligen vill gå fram till och påpeka att deras bröst håller på att trilla ut & ner på golvet? Har du aldrig velat gå fram till någon och säga att deras dans är rakt ut sagt pinsam och borde bannlysas i denna delen av världen? Jag hade många sådana kommentarer på lut men höll käft ganska länge och väldigt mycket med tanke på att jag är jag & i synnerhet med alkohol i systemet.

Lotta och Kim var också pinsamma. Särskilt som de skrev upp sig på karaoke och skrev dit mitt namn med. Trodde de på det? Är de födda i farstun? Så när jag hörde tjejen ropa upp Madde, Kim & Lotta fanns det inte mycket mer jag kunde göra än att ge fingret till mikrofonen och peppa mina vänner som sjöng ’Summer of 69’ och jag vill minnas att det var samma sång jag hört Lotta vråla till innan. Jag gjorde mitt bästa för att irritera dem och förvirra dem men de tycktes immuna mot mig.

Vi dansade som om vi ägde dansgolvet och knuffade undan dem som vi ansåg tog för mycket av vår plats och trots att Kim inte sa mycket så vet jag att hon tyckte jag påminde om en Duracell kanin med mitt hoppande. Skutt skutt skutt skutt skutt. Aerobi-dans. Eller nått. Jag svettades som en överpumpad skrotlyftare och tackar mina skyddsänglar att de inte ledde mig till några snygga killar. Vem vill dra hem en kille när man dansat sig svettig hela natten? Om inget annat hade det oundvikligen förblivit en EN natts grej. Vi såg några blonda saker på en högtalare med en mindre utmärkande höftsväng och tänkte ’vafan, vi kan bättre än så’. Lotta och jag var snabba med att hoppa upp på den andra högtalaren för att visa var bordet ska stå. Våra tuttar trycktes upp och arslet i vädret till våra enorma höftdansar. Vi ägde högtalarna med, såklart. Kim som stod i rökrummet hade trevlig utsikt mot oss där vi vände oss mot henne och dansade enkom för henne medan alla på dansgolvet bakom oss fick nöjet att kyssa Lotta och mig i arslet.

I rökrummet blev det liv i luckan. Vid ett tillfälle kom en kille fram som jag känner till sedan innan. Han är kompis till min PP¹. Vi kramades och Kim var snabb med att berätta att hon är min flickvän. Vi är lesbiska. Så till ett besviket pojkansikte knyckte vi på nacken och gick ut.
Vid ett annat tillfället fick jag hjärnsläpp (jag får det ofta när jag har druckit) när Kim nämnde nått om allt kackel i rökrummet och man kunde inte höra något varpå jag skrek av full hals ”HÅÅÅLL KJEEEEFTEEN” för min väns skull. Det blev tydligen mindre uppskattat av killarna som Lotta pratade med varpå den ena hade frågat Lotta om jag var begåvad. Jag tog inte åt mig, blev varken arg eller ens upprörd men såg en ypperlig chans att mucka gräl. ”Nej jag är inte ett dugg begåvad jag är blondin, har du problem med det?” Vi jiddrade en stund men jag känner att jag var väldigt tydlig mot honom med vart skåpet står och berättade för honom att han inte rätt att tala om han inte har tillstånd. Om jag vill ha hans åsikt så ber jag om den, annars håller han käft.
Jag och Kim gick ut och lämnade Lotta där för att försvara min heder när han sa till Lotta att jag är feminist. Jag visste inte att jag var feminist så jag tackar denna främmande man för upplysningen.

Under kvällens lopp kom det fram tjejer till mig, knackade mig på axeln och undrade om det inte var jag som piercar på India. En annan tjej skuttade mitt framför mgi och sträckte ut sin tunga och pekade på henne. Jag förmodar att hon menar att jag piercat hennes tunga. Så är det att jobba i Malmö och gå ut i Malmö. 

Nu i efterhand, i nyktert tillstånd, när man sitter och går igenom kvällen kommer jag på hur elak jag faktiskt var mot en tjej som skulle dansa på högtalaren. Hon stod hukad ner och pratade med någon kompis, det verkade som om hon försökte övertala sin vän att dansa med henne på högtalaren. Tjejen hade en av de kortaste kjolarna jag sett på länge och jag tyckte inte att hon passade i det. Och efter en hel natts ’hållakäften’ och alkohol som inatt inte gjorde mig snygg utan enkom korkad gick jag fram till henne och sa åt henne att hon kan absolut inte dansa på högtalaren sådär. Hon undrade vad jag menade. Jag förklarade att hennes kjol var alldeles för kort och man ser ALLA HENNES CELLULITER. Men vad ska jag göra då, undrade hon. Ja, du ska absolut inte upp på högtalaren, du ska inte ens ha kort kjol. Nästa gång får du ta på dig byxor. Jag vände tillbaka till mina vänner och tjejen hoppade ner och sprang bort från högtalaren. Fy fan vad elakt av mig. Jag trodde att jag räddade henne från en pinsam upplevelse men det var faktiskt elakt. Förlåt.

Lotta hittade ett chössobjekt på klubben. Jag och Kim fick snällt titta på när Lotta småhånglade med en kille. Vad gör man då? Tittar på och undrar när prins charmig dyker upp. Kims man var hemma med deras barn och min PP behagade inte komma trots att jag hade skickat sms till honom. Min PP går mest och väntar på den där middags inbjudan jag gett honom och undrar när det blir av.
HB började avta lite. Folket började dra sig hemåt och stämningen släpptes drastiskt. Vi begav oss ut till Nikke som hämtade oss och körde förbi en Donka på vägen hem. Kim & Lotta släpptes av och Nikke körde mig hem och det var nog fan först i bilen på vägen hem som jag började känna av lite mer yrsel, trötthet och allt på samma gång. Snacka om lagom tajming.

Min kontenta av kvällen är den att jag fått mina tankar bekräftade. Om man ska festa ska man festa med småbarnsmorsor. Morsor vet hur man festar – de vet hur man släpper loss. Mammor skäms inte lika lätt som barnlösa. Vi tycker inte att det mesta är pinsamt – vi bjuder på det mesta. När vi går ut för att släppa loss – då SLÄPPER VI LOSS, så det syns. Kim & Lotta är utan tvekan några av de roligaste att festa med och det gör jag gladeligen om – oftare. Det är kul att gå ut med någon som håller samma tempo, som inte bara står vid sidan om och tittar på utan skuttar i takt med mig, som vågar göra bort sig och bara är ute efter att ha kul. Tack som fan Lotta och Kim för en alldeles underbar dag, kväll och natt. Ni äger! Men JAG äger fortfarande HB!

Om du vill läsa Kims version, och se bilderna: Klicka här.
Om du vill läsa Lottas version: Klicka här.

¹ PP = Potentiell Pojkvän. Han har jag inte nämnt för er, va..?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Morsor festar BÄST”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com