Morsor festar BÄST

När jag väl kom hem till Kim & Nikke igen, bjöds det på god dricka. Kim hade en megaflaska Smirfnoff Ice, några flaskor jag-vet-inte-vad som man blandar med Sprite, där fanns öl, vin, vodka, det var paradiset.
Med god dricka, nötter & salta pinnar spelade vi några omgångar Buzz med Hollywood frågor & musik frågor. Naturligtvis vann jag den första omgången, taggad och laddad och vägrar att någonsin erkänna att det vara rena rama turen eftersom jag egentligen bara chansade på de flesta frågorna. Men huvudsaken är att jag fick smaka på seger, åtminstone EN gång.

När vi väl kom till skott, körde Nikke oss till Breezer aka Heartbreak. Det kommer alltid vara HB för oss avdankade, snart medelålders småbarnsmorsor. Vi kom upp där uppe och för en gångs skull var det inte bara jag som styrde kosan direkt till baren. Kim var sötast av oss alla när hon beställde ”den där cidern med grön kork”. Vi tog en tur runt bygget för att känna av läget och som alltid finns där alltid någon man känner.

Vi såg mycket olika människor och vi (jag) hade kommentarer om de flesta. har du aldrig någonsin sett någon som du verkligen vill gå fram till och påpeka att deras bröst håller på att trilla ut & ner på golvet? Har du aldrig velat gå fram till någon och säga att deras dans är rakt ut sagt pinsam och borde bannlysas i denna delen av världen? Jag hade många sådana kommentarer på lut men höll käft ganska länge och väldigt mycket med tanke på att jag är jag & i synnerhet med alkohol i systemet.

Lotta och Kim var också pinsamma. Särskilt som de skrev upp sig på karaoke och skrev dit mitt namn med. Trodde de på det? Är de födda i farstun? Så när jag hörde tjejen ropa upp Madde, Kim & Lotta fanns det inte mycket mer jag kunde göra än att ge fingret till mikrofonen och peppa mina vänner som sjöng ’Summer of 69’ och jag vill minnas att det var samma sång jag hört Lotta vråla till innan. Jag gjorde mitt bästa för att irritera dem och förvirra dem men de tycktes immuna mot mig.

Vi dansade som om vi ägde dansgolvet och knuffade undan dem som vi ansåg tog för mycket av vår plats och trots att Kim inte sa mycket så vet jag att hon tyckte jag påminde om en Duracell kanin med mitt hoppande. Skutt skutt skutt skutt skutt. Aerobi-dans. Eller nått. Jag svettades som en överpumpad skrotlyftare och tackar mina skyddsänglar att de inte ledde mig till några snygga killar. Vem vill dra hem en kille när man dansat sig svettig hela natten? Om inget annat hade det oundvikligen förblivit en EN natts grej. Vi såg några blonda saker på en högtalare med en mindre utmärkande höftsväng och tänkte ’vafan, vi kan bättre än så’. Lotta och jag var snabba med att hoppa upp på den andra högtalaren för att visa var bordet ska stå. Våra tuttar trycktes upp och arslet i vädret till våra enorma höftdansar. Vi ägde högtalarna med, såklart. Kim som stod i rökrummet hade trevlig utsikt mot oss där vi vände oss mot henne och dansade enkom för henne medan alla på dansgolvet bakom oss fick nöjet att kyssa Lotta och mig i arslet.

I rökrummet blev det liv i luckan. Vid ett tillfälle kom en kille fram som jag känner till sedan innan. Han är kompis till min PP¹. Vi kramades och Kim var snabb med att berätta att hon är min flickvän. Vi är lesbiska. Så till ett besviket pojkansikte knyckte vi på nacken och gick ut.
Vid ett annat tillfället fick jag hjärnsläpp (jag får det ofta när jag har druckit) när Kim nämnde nått om allt kackel i rökrummet och man kunde inte höra något varpå jag skrek av full hals ”HÅÅÅLL KJEEEEFTEEN” för min väns skull. Det blev tydligen mindre uppskattat av killarna som Lotta pratade med varpå den ena hade frågat Lotta om jag var begåvad. Jag tog inte åt mig, blev varken arg eller ens upprörd men såg en ypperlig chans att mucka gräl. ”Nej jag är inte ett dugg begåvad jag är blondin, har du problem med det?” Vi jiddrade en stund men jag känner att jag var väldigt tydlig mot honom med vart skåpet står och berättade för honom att han inte rätt att tala om han inte har tillstånd. Om jag vill ha hans åsikt så ber jag om den, annars håller han käft.
Jag och Kim gick ut och lämnade Lotta där för att försvara min heder när han sa till Lotta att jag är feminist. Jag visste inte att jag var feminist så jag tackar denna främmande man för upplysningen.

Under kvällens lopp kom det fram tjejer till mig, knackade mig på axeln och undrade om det inte var jag som piercar på India. En annan tjej skuttade mitt framför mgi och sträckte ut sin tunga och pekade på henne. Jag förmodar att hon menar att jag piercat hennes tunga. Så är det att jobba i Malmö och gå ut i Malmö. 

Nu i efterhand, i nyktert tillstånd, när man sitter och går igenom kvällen kommer jag på hur elak jag faktiskt var mot en tjej som skulle dansa på högtalaren. Hon stod hukad ner och pratade med någon kompis, det verkade som om hon försökte övertala sin vän att dansa med henne på högtalaren. Tjejen hade en av de kortaste kjolarna jag sett på länge och jag tyckte inte att hon passade i det. Och efter en hel natts ’hållakäften’ och alkohol som inatt inte gjorde mig snygg utan enkom korkad gick jag fram till henne och sa åt henne att hon kan absolut inte dansa på högtalaren sådär. Hon undrade vad jag menade. Jag förklarade att hennes kjol var alldeles för kort och man ser ALLA HENNES CELLULITER. Men vad ska jag göra då, undrade hon. Ja, du ska absolut inte upp på högtalaren, du ska inte ens ha kort kjol. Nästa gång får du ta på dig byxor. Jag vände tillbaka till mina vänner och tjejen hoppade ner och sprang bort från högtalaren. Fy fan vad elakt av mig. Jag trodde att jag räddade henne från en pinsam upplevelse men det var faktiskt elakt. Förlåt.

Lotta hittade ett chössobjekt på klubben. Jag och Kim fick snällt titta på när Lotta småhånglade med en kille. Vad gör man då? Tittar på och undrar när prins charmig dyker upp. Kims man var hemma med deras barn och min PP behagade inte komma trots att jag hade skickat sms till honom. Min PP går mest och väntar på den där middags inbjudan jag gett honom och undrar när det blir av.
HB började avta lite. Folket började dra sig hemåt och stämningen släpptes drastiskt. Vi begav oss ut till Nikke som hämtade oss och körde förbi en Donka på vägen hem. Kim & Lotta släpptes av och Nikke körde mig hem och det var nog fan först i bilen på vägen hem som jag började känna av lite mer yrsel, trötthet och allt på samma gång. Snacka om lagom tajming.

Min kontenta av kvällen är den att jag fått mina tankar bekräftade. Om man ska festa ska man festa med småbarnsmorsor. Morsor vet hur man festar – de vet hur man släpper loss. Mammor skäms inte lika lätt som barnlösa. Vi tycker inte att det mesta är pinsamt – vi bjuder på det mesta. När vi går ut för att släppa loss – då SLÄPPER VI LOSS, så det syns. Kim & Lotta är utan tvekan några av de roligaste att festa med och det gör jag gladeligen om – oftare. Det är kul att gå ut med någon som håller samma tempo, som inte bara står vid sidan om och tittar på utan skuttar i takt med mig, som vågar göra bort sig och bara är ute efter att ha kul. Tack som fan Lotta och Kim för en alldeles underbar dag, kväll och natt. Ni äger! Men JAG äger fortfarande HB!

Om du vill läsa Kims version, och se bilderna: Klicka här.
Om du vill läsa Lottas version: Klicka här.

¹ PP = Potentiell Pojkvän. Han har jag inte nämnt för er, va..?

Du gillar kanske också...

14 svar

 1. L skriver:

  Jasså en pp det va inte illa det. När får vi träffa han??
  Nej Maddi du äger inte HB det gör jag. Jag har varit där längst. Du kan aldrig ta hb ifrån mig.
  Och du.. jag går gärna ut med dig fler gånger bara smsa när du e sugen I am there (om jag inte jobbar dvs )

 2. Kim skriver:

  Tack själv.. Inte många som kan skryta med att ha varit på dejt i drygt 17 timmar.. haha..

 3. Tale skriver:

  Hmmm, I’ve allready red Kim & Lottas versions. Very similar indeed. Could almost get the feeling you were on the same spot at the same time. But I don’t fall for it! I’m sure you 3 have talked together and made up this coverstory to hide that you have been out on something nasty. Maybe I should log on to a Swedish newspaper and check what really went on in Malmö last night!

 4. Jonsy skriver:

  Hej tjejen. Grym blog, I like it. Såg att du skrivit i min gamla blogg. Har en ny nu, så välkommen dit :) Kram, Jonsy

 5. MaddeMad skriver:

  Hrm PP får nog skärpa till sig om PP vill något m dig hrm…
  Jag får nog ta ett snack m PP.
  Middag(McD) kunde han ha köpt på vägen hem med dig under natten so what´s the problem liksom?
  SKÄRPNING PP!!!!

 6. MaddeMad skriver:

  Fan va kul att du hade roligt m dina girls :)
  Då slipper jag ha ”dåligt” samvete om jag inte orkar hänga m ut för nu har du 2 similiar att parta med ;)
  Ju fler desto bättre… :D

 7. Jeanette skriver:

  Hej där,
  jag har stört mig många ggr på dig och på din blogg och brukar hålla tyst om det men nu kunde jag inte låta bli att fråga: Vad skiljer dig från alla andra? Varför får du gå runt och tala om för andra vilka fula kläder de har, hur pinsamma de är, hur fula de är o.s.v. så fort du stör dig? Samtidigt skriver du om den här killen ute som skulle hålla käften och bara öppna munnen om du bad om hans åsikt…jaha? Snälla, du borde tagga ner lite. Du står inte över alla andra. Jag gör som du, jag säger åt dig: det klär dig inte att vara så stöddig och mallig över dig själv, speciellt inte när du skryter om det.

 8. Jessica skriver:

  Jag kan faktiskt oxå. Även om jag ej är mamma

 9. Nendriel aka Mats skriver:

  Bahahahahaha Maddie rules =) håller inte alls med Jeanette hehehe hon är bara AVIS att du vägar säga till vad andra håller käften om hehehhe ska vi slänga i oss sprit till kommande helg så messa/msn mig i god tid vete fan dock om jag pallar dra ut o dansa dui blir bara för full när du är med mig ;)

 10. missmaddis skriver:

  Svar till Jeanette:

  Tack för din kommentar & din åsikt. Jag uppskattar att du faktiskt tog tid att skriva.

  Det som skiljer mig från andra är förmodligen mitt raka vis gentemot andra. Jag är ärlig till 110% men med det menar jag inte att jag går omkring och är oförskämd mot främmande människor till vardags. Tänk på att inlägget du nu kommenterade handlade om vår kväll ute, då jag faktiskt hade druckit – har du aldrig gjort något dumt eller sagt något dumt i fyllan (om du varit full dvs)? Vidare skrev jag det i inlägget att jag VAR elak mot den tjejen. Jag hycklar inte om det och hade inte gjort eller sagt så i normala fall.

  När det gäller killen v ar det faktiskt ganska lika. Lika lite som han har rätt att ifrågasätta mig, som en annan främling huruvida jag är begåvad eller ej. Om någon är uppkäftig mot mig så kan jag vara uppkäftig tillbaka, det är inget fel med det. Eller du tycker att man ska stå som en idiot när någon kväder ord?

  Hur ofta har jag skrivit att jag varit oförskämd mot någon? Har du fått uppfattningen att jag är sådan som person eller till vardags så har du fått någonting om bakfoten eller bara inte läst tillräckligt.

  Jag står inte över någon och det är jag fullständigt medveten om, har således aldrig påstått det iheller, ej heller skrutit om det. Det jag är stolt över är att jag är ärlig & rakfram. Men där är en viss skillnad.

  Vem är du, som inte känner mig, att tala om för mig vad som klär mig eller inte..?

  Och om det är så fel att vara rakfram, ärlig och yppa sina åsikter – varför gör du själv det?

  Tack för din kommentar :)

 11. Jeanette skriver:

  Tack för svaret. Klart det kan hända dumma saker med alkohol i kroppen (been there, done that) men jag fick uppfattningen att du ser ner på andra och ville kommentera deras utseende. Du ser ju bra ut och verkar ha bra självkänsla och självförtroende så det låter konstigt att du hade så mycket åsikter och kränkade kommentarer om dina medmänniskor. om du lever efter motto ”håll käft, jag har inte bett om din åsikt”, varför då ägna så mycket tankar om andra och deras utseende? Får det dig att må bättre när du uppmärksammar andras ytliga brister? Det kanske var alkoholens fel och visserligen kanske det inte har hänt förut så jag ska släppa det nu :-)
  Jag läste att du insåg att du gjorde den tjejen ledsen iallafall.
  Det är klart att du ska säga ifrån när någon är elak eller försöker sätta sig på dig, skulle gärna läsa mer sånt! Det är en av de få egenskaper jag beundrar hos dig, att du förmodligen vågar säga ifrån.
  ha en bra dag! uppenbarligen är jag inte mycket bättre själv på att inte störa mig på andra människor…

 12. missmaddis skriver:

  Svar till Jeanette:

  Tro mig, jag är den sista att se ner på människor pga deras utseende. jag har själv vägt 122kg och varit den som andra sett ner på. Min självkänsla & mitt självförtroende har jag jobbat hårt med och mitt utseende med och jag har full förståelse för vikten av utseendefixerade förolämpningar och gör inte så till vardags. Jag kan inget annat än att ”ursäkta” min elaka ton till tjejen i fråga än att jag faktiskt var full.

  Vidare har jag aldrig påstått att jag lever efter det nämna mottot. Men jag står faktiskt för det att jag uppskattar inte människors åsikter som direkt rör mig såvida jag inte har bett om det. Mina vänner kan verifiera det. Jag tycker att det är direkt opassande att man går runt & talar om för andra människor hur de ska göra, vad de ska säga eller ifrågasätta andra männsikors tillvägagångssätt. Jag lever lite efter ”sköt du ditt, så sköter jag mitt” – man ska alltså inte lägga sig i.

  Jag ägnar inte mycket tankar åt andra människors utseende eller ytliga brister, men jag, precis som du undrar ibland vad fan människor tänker med när somliga kan se ut hur som helst. Jag hycklar inte om det. Du tittar säkert två gånger på en 170kilos bjässe med prickiga tajts på? Jag gör. & jag erkänner det.

 13. Jeanette skriver:

  jag vet vad du menar. jag har fruktansvärt låg självkänsla och hittar fel hos alla andra men jag vet om att jag gör det för att jag själv ska må bättre. (vilket inte på något sätt egentligen får mig att må bättre men du förstår säkert). jag talar dock aldrig om det för personerna ifråga vilket du kanske inte heller brukar göra (förutom den här gången på fyllan då).
  däremot kan jag störa mig på hur andra personer lever och välja att ifrågasätta det, om personerna skyltar med det i exempelvis bloggar o.s.v. Men det är aldrig för att de ska förändra sig, jag brukar bara vilja ha en förklaring till hur världen fungerar och hur alla andra tänker och handlar.
  Tur att alla är olika annars skulle livet bli så tråkigt.
  Och jag fortsätter läsa din blogg då och då coh hoppas jag får läsa om hur du sätter folk, som behandlar dig orättvist, på plats!

 14. Nendriel aka Mats skriver:

  Tycker dock att Pappor är bad assa på festa dem med ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com