Moving on: Jag är redo för kärlek

Han skickade sms häromdagen och undrade om jag har haft någon pojkvän sedan min man. ”Nej. Jag har inte haft något behov” svarade jag.
Sanningen är att jag inte varit redo. Förra året handlade om mig & barnen. Att återhämta oss och komma på fötter och att förbättra vårt liv. Vi har gjort det nu. Jag har gjort det.
Jag är inte ful. Jag är inte oattraktiv och jag vet att jag har män i mitt liv intresserade utav mig. Fler än vad jag kunde ana. De flesta är faktiskt bra kap men jag har inte vågat eller velat släppa de för nära i mitt liv. Män har kastat sig över mig från höger til vänster och faktiskt är det inte bara sex de har varit ute efter, som man kan tro. I vissa fall har det varit så men i de flesta fall har männen erbjudit mig det ena än det andra. Killar har erbjudit mig tjänster, middagar, semestrar. En kille körde iväg och köpte en helt ny mobiltelefon till mig med 3 extra skal & headset. hela kittet. För ingenting. Han fick ingenting av mig men han ville desto mer.
Jag vet inte vad det är som lockar. Jag är en ensamstående mamma med två små barn och det tycker jag borde skrämma de flesta, inte locka?
Men jag har varit ärlig mot alla männen som jag inte haft några avsikter mer än bara det fysiska och de har accepterat det. Några av dem är enträgna och envisa och det är dem som vi i hemlighet kallar stalkers, haha.

Det är dags att gå vidare, till nästa steg, nu.

Jag har varit singel i snart 15 månader och jag har lekt av mig. Jag har byggt upp mig nu när männen matat mitt ego och min självkänsla som kvinna, en sexuell varelse. Jag har nu lärt mig tillräckligt för att inte rygga tillbaka, för att våga och vara stolt över mig själv och min kropp och kunna njuta av den attraktionen jag fått.
Det är dags att våga släppa in män i mitt liv och se sig omkring. Det finns de män i mitt liv idag, som verkar vara intresserade tillräckligt för att jag åtminstone ska kunna ge dem en chans.

Och nu har jag förändras igen nyligen. Jag har släppt mycket och börjat se livet ur andra ögon. Saker jag har trott på i många år har omvärderats och detta året – ska jag våga satsa på kärleken.

Så svara på missmaddis frågan!

Om du är kille, vill du bli min pojkvän?
Om du är tjej, känner du en snygg, rik & schysst kille som vill bli min pojkvän? (man ska hålla alla dörrar öppna, inte sant?)

After all, jag letar tydligen en pappa till mitt ofödda barn som ska bli till år 2008 och än så länge har jag bara fått ETT erbjudande.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “Moving on: Jag är redo för kärlek”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com