Mördad av mygg

Det är först NU efter mina 30+ år här på denna jord som jag insett just hur mycket jag egentligen HATAR myggor. Vissa år klarar jag mig utan ett enda bett men nu, de senaste dagarna, har mitt hem blivit invaderat av dessa satans äckliga blodsugare. Laaiti klarar sig undan och Kaeli med. Men Phini och jag.. vi blir stuckna och det med råge. Vi svullnar upp som fan och det rodnar och kliar och jag får nästan panik när jag hör deras envisa jävla surrande i örat. Ungefär som i en skräckfilm där mesiga tjejer hopar till av oväntade ljud och studsar upp ur soffan – så studsar jag när jag hör det surrandet och viftar hejvilt med armarna och svär som en sjöman. Jag antar att det måste sett roligt ut ikväll när jag klättrar på möblerna i vardagsrummet iförd nattlinne och kimono, med min hårspray, på myggmördarjakt. Jag vet med säkerhet att jag sänkte en jävel. Den dunsade mot golvet och det blev en blodfläck på golvet. förmodligen mitt eget blod som den jäveln sugit i sig. Dö, din jävel dö!!!!!

Jag har bloggat om detta förr. Om hur Phini och jag tycks vara de ständiga offer för dessa jävla mygg.

Jag har en “after bite” man kan smeta på. Den doftar starkt av ammoniak (?) och jag undrar om vi inte kan dö av det egentligen? Det svider som fan men ska tydligen hjälpa mot klådan. Ni skulle sett som Phini studsade när jag tog på det på honom och efter att ha sett hans reaktion bestämde jag mig för att inte själv testa. Elaka morsan, javisst.

Det är bud på att försvinna från detta rummet och bara skita i att vara uppe mer ikväll. För jag har en känsla av att de resterande överlevande myggen har allierat sig emot mig i en överplanerad hämndaktion då deras myggvän miste livet. De är ute efter mig. Jag vet det. I morgon kan man läsa huvudrubriken i tidningen hur missmaddis var funnen död i sin säng, myggstucken till döds och med sitt eget blod skrivet på magen “mosquito power”.

Och som pricken över i:et stinker det av hårspray i vardagsrummet. Så antingen där jag av myggbett eller så har jag helt enkelt gasat ihjäl mig själv.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. ankan skriver:

    har du provat xylocain efteråt …..ha kläder på er !!!! det finns ju mygga och ta på innan men ….men inne skall man väl ändå inte behöva ha myggspray på… mygg nät på fönstret ja d e rent helvetiska men snart slipper vi dem ….så STÅ UT !!!!!Jag tycker getingarna inte e riktigt kloka i heller !!!!! KRAM KRAM to you and your families!!!!

  2. nina skriver:

    fråga: varför e gamla härliga bloggen lösenordsskyddad med babbi som referens?? är ni ens vänner längre? tänkte vandra down memory lane med lite maddis i dreads men icke sa nicke.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com