Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “Skyddad: Mötet igår 09:15

 • Jonna

  Vad jag kan se av bilderna är Phini inte onormalt stor, som du säger, han har en liten kula på magen, men det är inget ovanligt i den åldern. Det är sånt som rättar till sig när han växer.
  Håller med dig helt och hållet, barn ska äta varierat och vanlig vardags motion med lek och spring räcker och blir över :)

 • Marie

  Mäter man verkligen BMI på barn?! Så länge de äter varierat, får vara barn och rör på sig så behöver man väl inte oroa sig för de brukar ju växa ikapp vikten med tiden. Man ska inte göra det till en hysteri och skapa en hel generation anorektiker heller. Gör som du gjort hittills och ändra inte på nåt så löser det sig helt säkert, precis som du skrev.

 • Emelie

  ”För mig lyssnar han inte på, men när någon annan säger samma sak så är det plötsligt guld värt.
  VARFÖR? Ungjävel.”

  Den känner man ju igen.. Min sambo är EXAKT likadan. Det kanske är något universalt med män rent allmänt?

  :heart: :peace:

 • Maria

  Man mäter BMI på barn från 3 år vad jag förstått det, angående en kommentar här ovan.

  Och nej, man kan mig veterligen inte särskilja fett och muskler när man mäter BMI. Därför är det ganska missvisande i praktiken. Med det menas väl att man inte skall stirra sig blind på siffrorna, utan också se på kroppsbyggnad och som läkaren gjorde..känna på kroppsmassan. Jag menar en bodybuilder kan ju ha ett BMI som indikerar fetma, fast det i själva verket är musklerna som väger.