Murphy’s Lag: Alla på en gång

Jag kan fan inte förstå varför det alltid blir så i mitt liv. Allt eller inget. Inga gråzoner som är lulligt lagom överhuvudtaget. Ska någonting ske så ska det göras med kaboom och det utan att jag har något att säga till om. Jag kan inte styra andra människor. Fan också. Fan vad jag skulle vilja kunna göra det. Tänk att ha makten att bestämma vad andra ska göra, tänka, känna, tycka och säga. Lite långtråkigt efter ett tag men att kunna ha den makten just när det behövs.

På sistone har jag ju ändrat lite tankegångar och gladeligen tagit ett steg in i en ny, outforskad värld. Jag har bestämt mig för att min lekperiod är över och jag börjar känna en längtan och saknad efter ömhet, omtanke och kanske lite kärlek. Tankar som jag tnehaft på länge har börjat surra i mitt huvud och det känns inte lika främmande och skrämmande som det gjorde för nått år sedan. Antar att det är en utveckling i min känslomässiga healing och återhämtning. Vad det än må vara så välkomnar jag den. Det har varit ett aktuellt och hett ämne mellan mig och Alma framförallt som jag träffat på sistone, och hon har fått ta del av dessa tankar och känslor, precis som mina andra nämsta vänner som jag kan anförtro mig åt.

Och det slår fantamig inte fel. Twee twee. Sms. Oj vad vill HAN?… Beep beep. Msn. Men va fan vill HAN nu då? Ring ring. Telefon. Varför ringer HAN mig?! Allt på en gång, alla på en gång. “När ska vi träffas..?” eller “hej, jag är i närheten ska jag komma förbi?” Några av dem har jag inte hört av på månader. Andra har hört av sig med jämna mellanrum och en del har stadigvarande hållt kontakten av anledningar jag inte ens begriper varför. Vi är inte KK, har inget förhållande, vi är inte ens vänner?!  Och just nu känns det bara jobbigt. För ett tag sedan hade det varit smickrande och om inget annat en rejäl egoboost (wow, snacka om maddis-mersmak) men inte just nu. Just nu får de alla mig att känna mig billig. Och jag är noll intresserad av det (längre). Och det står mig desto mer klart nu när jag tänker efter och har bollat tankar med Alma, att mitt singelliv varit enkom självvalt och ingenting annat för möjligheter och chanser har det funnits. Och erbjudanden. Men det dög tydligen inte, jag ville inte och var inte redo.

Och visst är det typiskt om man lägger ihop det.
Nu.
Nu när jag tänkt om och tagit steg i en ny riktning.
Nu jävlar kommer de allihop samtidigt.

Eller är det detta som kallas  M U R P H Y S  L A G  ?!
Alma kallar det lite av karma som ska utöva sin makt och testa mig, testa mig för att se om jag verkligen menar allvar med det jag sagt och lovat mig själv – att ge män en bättre, ärlig  chans och inte leka. Om så är fallet så har jag redan vunnit. So far har jag gett åtminstone en man en chans detta året. Detta året. Haha,  vad är det nu, 5 dagar in på det nya året. Starkt jobbar maddis… starkt jobbat. So far so good.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. alma skriver:

  ja jag vidhåller att det nog är ett test från Karmas sida, tror jag, ett test på både det ovan-nämnda och ett test för dig själv inför dina känslor om allt :)

 2. Classe skriver:

  Ja antingen är det karma, eller så tänker du och annalyserar för jävla mycket (som vanligt) :)

  Men jag vet ju att du har en magkänsla och intuition som få andra, lita på den.

  Lycka till med det nya året vännen. Kramar om

 3. Emma skriver:

  Kan inte vara så att några av dina sättningar ville något mer….?
  Eftersom du varit så stenhård på att INTE släppa in någon har du kanske inteuppfattat några signaler.

  Bara en tanke…

 4. Stefan skriver:

  Men då.
  Inte är det du som är billig utan snarare dom. Jag tycker det eftersom de uppenbarligen bara är villiga att verka intresserade då det passar dom.
  Du ska inte behöva känna dig så bara för att du har behov och vill ”leka” och ha kul.
  Du har ingen skyldighet att ställa upp på mer efteråt.
  Om de tror att ”det är bara att ringa Maddis så får man lite” så tror de fel. det var du som använde dig av dem för att få hungern stillad, inte tvärtom.
  Säg om jag har fel, men jag tycker inte att kvinnor ska behöva känna sig billigare än killar som leker rommen av sig.

  Var rädd om dig.

 5. missmaddis skriver:

  Stefan, jag tror nog att du missuppfattat en del vilket är lätt hänt som ny läsare och man inte vet bakgrunden :)

 6. Therese Anerland skriver:

  Tror också att det är karma.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com