My own breakthrough

I morse var det lugnt och barnen var väldigt tillgivna och snälla. Efter de druckit upp sin yoghurt hörde jag Laaiti sitta i sitt rum på golvet och slog på bongotrumman som hans far lämnat här vid seperationen och sjöng ljudligt på "lilla råtta". Jag lämnade dem tidigare idag för att jag öppnar butiken nu på morgonen och i morgon har jag fått ta mig ledigt för att jag har tid till specialisterna på MAS. Jag är ännu inte nervös men tror jag kommer bli det i morgon när det närmar sig.

Gårdagen var en.. intressant dag. En dag i upplysandes tecken och min egen lilla "breakthrough" på vissa aspekter i mitt liv. Jag kom till att förstå mycket och fått svar på frågar som dykt upp under min själsökning. Detta kan inget annat än bli bra.

Mitt varmaste tack till min mamma som inte ställer några frågor trots att jag vet hur nyfikenheten brinner inom henne. Tack för den respekten mamma. Jag berättar när jag känner mig stark nog. När jag är redo.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Anna skriver:

  Skönt att du kanske har kommit fram till något i alla fall.. Och skönt att din mamma finns där när du behöver henne… *love*

 2. Nitania skriver:

  Hejsan! Ett tips till dig! Skynda skynda! *EN RIKTIG DRÖMVINST! Bestäm själv vad du vill vinna i din goodiebag, till ett värde av 1200 kronor.* Tävla hos Nitania: http://nitania.blogg.se/2008/november/vinn-hos-mig-en-dromgoodiebag-packa-i-vad-d.html Tävlingen avslutas imorgon, så snabba ryck nu!

 3. kicki skriver:

  Håller tummarna i morgon! :)

 4. Therese Anerland skriver:

  Skönt att du har din mamma. Hoppas att allt går bra imorgon.

 5. Emma skriver:

  Vi vet ju alla att din mamma är en riktigt bra kvinna. Alla har inte samma tur som du, så håll hårt i henne. (Och det gör du ju redan…)
  *hart*

 6. Din mor är en väldigt fin människa och det är jag glad för att du har i ditt liv.
  Vad bra att du kommit fram till något som verkar vara positivt. Hoppas du fortsätter utvecklas på ett bra sätt med dina issues som du har. :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com