My roots are showing…

Kim ringde mig helt appropå tidigare i kväll. Hon undade om allt var bra med mig. Som om hon hade på känn att någonting var galet?
Vi pratade lite och jag nämnde att mitt internet var nere varpå hon erbjöd mig internet. Whaat? Vaddå ge mig internet? De har tydligen mobilt internet som man kan hooka upp med en USB-manick. Smidigt och äckligt enkelt. Och med laptop jag fick låna av min kollega Lasse sitter jag med andra ord i soffan med filt, kuddar, kaffe och riskakor till nån gammal film på tv. Det känns lyxigt värre, kan ni tro. TACK till underbara Kim med make som var här kort därpå och lämnade mackepären och en flaska mammadricka som de köpt åt mig.

Till er som undrade om Allévo Macchiato – Ja den var faktiskt riktigt god. Jag drack den förvisso rumstempererad och kan bara föreställa mig hur mycket godare den blir om man kyler ner den. Iskaffe. Jag är alldeles för snål för att köpa en stor paket Naturdiet och allt vad det heter av den anledningen som en av er nämnde – tänk om jg tycker den är asäcklig och inte vill dricka den? Då vore det förspilla pengar. Det vore finnas portionspåsar tillhanda i dagligvaruhandeln. Men jag antar att man kan läga ut det på blocket jag har sett de som lagt ut halvfulla påsar med pannkakssmet. Huruvida de gjorde en bra affär undrar jag. Härmed efterlyser jag era tips och rekommendationer om naturdieter, kosttillskotter och allt ni kan tänka på. Vad är egentligen värt mina pengar?

Och appropå äta och nya smaker.. jag köpte en jävligt originell yoghurt idag. Jordgubb/Vanilj/Lakrits. Hr ni testat den?! Sannerligen en smaksensation. Prova!!

*bytar kanal* Fan vad lyxigt detta känns, haha.

Foto på frissan får ni lugna er med. Jag hade tänkt att färga det ikväll – My roots are showing; dye it black. Sen får jag testa mig fram om hur jag kan styla det.

Tills dess..!

Du gillar kanske också...

17 svar

 1. Sarah skriver:

  Har en bättre idé, ge mig din adress så kan jag
  skicka en två tre påsar av naturdieten choklad,så får du iaf smakat den.

  Jag har inga bra tips om sånt, då jag själv ”kämpar på”´, avskyr egentligen dieter, vv och sånt, då man ofta år upp allt igen, så det enda som jag provar nu, o ersätter ngt mål om dan med, är ju den.
  Annar är det väl äta rätt, röra på sig och inte äta för sent på kvällen som gäller.
  Har hört äpplecidervinäger funkar för några, dock gjorde det inte på mig för sådär fem år sen eller ngt.
  Men för dig, tror jag att äta regelbundet hjälper bäst. (och inte äta dubbelnogut varje dag)

  Btw, tack tack till Kim som fixar att vår favvo bloggare kan blogga *hart*

 2. Ann-Sophie skriver:

  Naturdiet med kaffe latte smak är helt klart den bästa av alla!
  Och då har jag testat många olika pulver o smaker.

 3. Andie skriver:

  Åh då låter Allévo Macchiato ganska lovande alltså.
  Visst är det rena lyxen när man kan krypa ner i soffan med datorn och bara mysa under en filt.
  God kväll på dig tjejen!

 4. missmaddis skriver:

  @Sarah: Tack!! det är enormt schysst av dig. Vår adress står på pojkanas hemsida, under kontakt. Se länk till höger —>

 5. Marie skriver:

  Jag äter Allevo som en måltidsersättning just nu. Har kört innan 1½ vecka med enbart såna drycker. Dock har jag inte provat den du drack, dricker inte kaffe :o Men chokladen som finns i samma är jättegod men inte den andra som jagt ror är apelsin. De pulver som finns är inte jättegoda till en början, men man vänjer sig och det luktar väldigt gott när man öppnar förpackningen :D Den lite mjöliga smaken försvinner menar jag. Nu gillar jag att jag får dricka något med chokladsmak varje daaag! :D

 6. Linda skriver:

  Som sagt så är det enda jag kan tipsa dig om Naturdiets ”caffe latte” ready-to-drink. Den är verkligen riktigt riktigt god. Dendär macchiaton, var det enstycks-förpackning eller storförpackning? Låter värd att testa iaf, för mig som gillar iskaffe. Om det dessutom ersätter en måltid när man har bråttom eller helt enkelt inte orken att göra någon måltid så är det ju helt perfekt.

  *studs*

 7. Caroline skriver:

  På CityGross ska de finnas Nutrilett eller något i en gångspåsar=D Vi har nog några här hemma du kan få prova:D

 8. Anna skriver:

  Ja visst är det lyx med bärbar.. Jag ligger just nu i sängen och lyssnar på snarkande sambo och kollar på tv.. *tihi* Ang tips så har jag inte så mycket att komma med. Det ska ju finnas mycket på hälsokostaffärerna som ska minska söt sug mm vet inte om de funkar… Men lycka till med allt du prövar.. *studs*

 9. Emma skriver:

  Jag har också såna där påsar – de smakar också sågspån fast det sägs vara skogsbär eller något. Du får så gärna prova, jag ska leta upp dem åt dig. *hart*

 10. Karin skriver:

  Allt sånt där jag testat är ganska så äckligt. Förstår inte varför dom inte får dom goda.. Men det var ett par år sedan sist så dom kanske förbättrats något. Visst är det skönt med en laptop i soffan? Jag skulle nog inte tillbringa lika mycket tid framför datorn annars så man kan ju egentligen undra om det är ett bra alternativ man kanske skulle få mer gjort om man bara hade den stationära??

 11. Ninna skriver:

  ja dom där naturdieter och sånt fixar inte jag har försökt tvinga det i mig men icke :-(
  Har dock inte testat Allevo ännu kanske smakar den lite bättre??

  Kim är snäll och go som lånar ut så du kan blogga igen *clap* *blomma*

 12. Kim skriver:

  Mammadricka it’s the shit.. Såg iallafall att internetet funkade för dig annars ingen blogg ju *yay* Ibland é jag rätt bra att vara vän med *haha*
  Tack för den mysiga stunden vi fick med dig & barnen. Ungarna är helt underbara. Älskar er alla 3. Ses senare idag *kjerlek*

 13. Miss Blue skriver:

  Alltså, är det inte bättre om du istället för en massa måltidsersättningar äter riktig men nyttig mat? Det tror jag är mer hållbart i längden och man håller sig mätt längre. Men, för vissa kanske det funkar att byta ut mat mot Nutrilett el liknande, jag skulle oock aldrig klara det :)

 14. Jessie skriver:

  Hallå!

  En tjej på mitt jobb har använt sig av en metod som heter xtravaganza (xtravaganza.se). Den är visserligenn lite dyr men oj vilket resultat.
  Hon är supersnygg.
  Man får dessutom stöd hela vägen, vilket säkerligen är till enorm hjälp.
  Man börjar med att äta soppor som man får köpa utav xtravaganza i en period som man själv bestämmer, sen får man mjukstarta med vanlig mat igen.

  Ha det bäst, din blogg är superbra!

  /J

 15. MittLivSomJag skriver:

  Eller… så äter du helt enkelt mindre kolhydrater och socker men äter normalt?

 16. Sarah skriver:

  Letade efter den där ”konstiga” yogurten med lakrits smak i dag utan resultat, vilket fabrikat?
  Låter lite spännande ju. :D

 17. Therese Anerland skriver:

  Har testat nutrilett skogsbär men den är mjölig i smaken och dom andra smakar hemskt. Vet att cambridge ska vara bra men dyra som satan har jag fått höra. Och dom går inte att köpa i vanliga butiker heller utan då måste man köpa via en som är med där?
  Tycker inte att det finns någon som är så himla god utan då är det nog bättre att göra egna shakes och bara köpa tex proteinpulver.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.