Mys med Laaiti…

<KENOX S630  / Samsung S630>Näe det blev ingen exemplarisk dag med Laaiti men i alla fall one-on-one. Vi tog en kall promnenad, handlade på ICA och vi gjorde tonfisktunnbrödsrullar och fikade i soffan till TVn och det räckte med att bara vara med honom. Han fick mamma för sig själv utan att behöva slåss om uppmärksamhet.

Jag skulle egentligen få besök ikväll av Sofia men en halvtimme innan avtalad tid avbokade hon för att hon var trött. Så jag planerade om kvällen och som det ser ut kommer min ‘dotter’ Pernilla hit och myser. Plötsligt har vi träffats mycket på sistone. Hon var här igår kväll med och stannade in på natt timmarna och jag storm trivs i hennes sällskap. Tänk att jag känt denna (snart) 22åring sedan hon var 2 år gammal. Det är en ära att ha fått följa henne genom hennes barndom, tonår och nu ut i vuxenlivet och jag är enormt stolt över henne och vart hon befinner sig idag.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Sarah (i Sandviken) skriver:

    Såg på fotosidan…..dom där tunnbröden såg ju grymma ut. Kanske skicka upp till mej?!?! *ler* Ble ju sugen…. MUMS!!! Kram *kjerlek*

  2. Therese Anerland skriver:

    Lite mys blev det ju ändå..
    *lavlooo*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.