Några timmar kvar

Nu är det enstaka timmar kvar tills vi lämnar Staffanstorp. Här har jag bott i över 25 år. Mina barn har bott här hela sina liv. Vi lämnar deras trygghet och sociala nätverk. Något jag aldrig hade när jag var liten men som jag givit moma barn. Jag har inte flyttat omkring som jag fick göra när jag var barn. Minns hur fruktansvärt jobbigt det var att byta skola och lovade mig själv att aldrig göra så mot mina barn. Och det håller jag.

Vi har gett alla barnen ett eget val. Om de vill gå kvar i skolan och pendla 10 mil så FÅR de det. Smällar man får ta som förälder- för vad gör man inte för sina barn? Dock valde de att byta skola.

Barnen längtar lika mycket som vi. Idag flyttar vi till hus som jag alltid drömt om med en stor trädgård- som jag alltid drömt om.

Äntligen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com