Namaste, bitches 

Jisses vilken dag! Givetvis bokar man in det mesta samtidigt!Lämnade de små tidigare, körde en unge till BUP, lämna denne på skolan. Köra i äg och handla resten på matsedeln, hem & packa upp. Hämta de två små & skulle egentligen kört de till sin mormor som skulle passa dem, men hon kom hit istället. Körde till läkaren, var där ganska länge. Fått mediciner utskrivna och remiss till magnetröntgen. Sen är det fortfarande remisser jag väntar på till handkirurgen och kirurgerna i Landskrona.

Sen fick jag gå till apoteket. De hade inte alla mediciner och apoteket bredvid hade inte heller. Sen körde jag raka vägen hem och tog en snabb kopp kaffe innan jag började med middagen: Enchiladas. Inte varje dag man får sin unge att gråta när den ska äta. Haha, Kaeli tyckte det sved i munnen så starkt det var. 

Imorgon ska Kaeli sova över hos sin Alve! De är så söta! Nästa vecka är det sportlov här och jag har inte planerat nått alls. Vad ska ni göra? 

Jag har haft lite mailkontakt med både en av barnens mentor & rektorn. Jag kände att jag blev hörd denna gången och blev väldigt nöjd med svaren jag fick. Så det känns som om jag är på rätt väg! Mycket glädjande! 

  
Nåja. That’s it. Trodde ni jag skulle skriva om något annat? FYI: Ibland ligger de mest intressanta inläggen bland kommentarerna.. Både här, på fb och ibland instagram. 
Whooosa!  ;-)
Namaste! 

Du gillar kanske också...

Lämna en kommentar!