När jag ändå är igång liksom. 2


Och från det ena till det andra känner jag mig lite sjuk.
Det började nångång igår. Kände mig ovanligt trött och hängig redan när jag vaknade. Hela dagen kändes det som om mina muskler inte orkade bära mig.
Men vi körde till Magnus lägenhet och hämtade några saker. Kaeli ville testa på att köra bil.. haha!


Har jag världens sötaste dotter eller vad!! Kolla in brillorna! Och den jackan är Laaitis gamla!

Vi körde och handlade lite och jag gjorde en variant på Korv Stroganoff till middag.
Eljena var med ”Jenka” några timmar. Jenka är Magnus vän, kvinnan som bodde tillsammans med Magnus när vi träffades. De var rumskamrater och hon tycker väldigt mycket om Eljena. Hon tog väl hand om Eljena när de bodde tillsammans och Eljena älskar henne. Alla barn förtjänar att ha så många människor som möjligt i sitt sociala nätverk som älskar dem och tar hand om dem och ger de trygghet. Jenka är en sådan person i Eljenas liv och de träffas då & då.
Jag har träffat henne ett fåtal gånger och hon har bara gett mig ”bra vibbar”. Hon har en hälsosam syn och verkar vara väldigt intelligent.

Så det blev bara jag och Magnus och 3 barn till bords. Efter middagen gick jag och la mig i soffan och somnade. Magnus städade köket och jag väcktes inte förrän runt 19:30 efter att han borstat tänderna på och nattat flickorna. ”Vill du sova för natten?” undrade han och pussade på mig.
Han visade blomman som Eljena hade plockat åt mig <3

Och idag vaknade jag med något som känns som en pågående vagelbildning i mitt vänstra öga. Jävla smink.
Utöver det har jag fått inflammerade hårrötter i hela skalpen som kliar mig till vanvett sedan jag färgade håret med ”Country Colours” som ska vara milt – utan ammoniak. Men nej. Icke!

Men det går ju över! Kunde varit värre, eller hur.

Nu ska jag snart vika tvätten. Och tvätta mer. Och plocka undan. Diskmaskinen ska tömmas.

Man skojar inte bort sysslorna som småbarnsföräldrar tampas med dagligen. Efter det ska jag vila lite till.

55.64559713.202017

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “När jag ändå är igång liksom.