När lusten faller på

Haha, så skoj! Videon alltså. Vem älskar inte Snapchat och alla filter?!

Nåja. Jag är ju som de flesta av er vet, en trogen Buzzador. Jag få hemskickat massa gratisgrejor som jag utvärderar. En del saker finns sedan länge på marknaden, en del är nya.

Denna gången får jag prova kosttillskott från RFSU som ska höja lusten.

Jag fick hemskickat två burkar. En för män och en för kvinnor. Tur att jag har en man? Hehe. Så nu får Magnus också ställa upp som försökskanin. Varje dag ska han (och jag såklart) ta 3 tabletter tills burken med 100 tabletter är slut. Sen får vi se om det gör nån skillnad. Blir vi piggare? Märks nån skillnad på slemhinnor?

För övrigt vill jag tycka att 3 tabletter är lite väl mycket. Kan man inte koncentrera innehållet och få ner det till 1 tablett? Tabletterna är dessutom stora och kan vara jobbiga att svälja för vissa.

Men nu kör vi!

#lustochenergibuzz #RFSUprodukter #buzzador

Vill du också bli en Buzzador och testa massa nya grejor? Ge mig din email adress så värvar jag dig!

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Anna Lundgren skriver:

    Hahaha… Du är bara bäst! Tack för morgonens garv ???. Lycka till med pillerna ??

  2. Jessica Andersson skriver:

    Jag vill få lust

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com