Naturligtvis..

How bout a round of applause? Standing ovations!  ♪♫♪ ♪ ♪♫

Så nu närmar sig slutet av min dag. Gick ner till banmken idag för att lösa in check och ett plusgiro och det tog naturligtvis jävla 45 minuter. 30 minuter för att de fick sitta i kö när de ringde för att skydda min check och resterande 15 minuter för den nya banktjänstemannen som inte kan vad han ska göra och bad om hjälp om ALLT han gjorde. Vad sägs om utbildning INNAN man sätts på plats, ffs..
Jag gick ner till körskolan som  NATURLIGTVIS har stängt den enda dagen JAG har möjlighet att gå in denna veckan.

Jag mötte upp Falått, Jenny & Karin och tillsammans gick vi till City Gross. Naturligvis så började det pissregna..! Jag handlade hem grejor jag inte behöver och var nöjd som fan med det.  Meningslös shopping är minst lika bra som meningslös sex för kvinnor.

Jag köpte lite presenter till mamma och blommor till henne för att visa min uppskattning och kärlek då hon tar så bra hand om barnen när jag jobbar och ställer upp för oss för jämnan. och jag köpte presenter till mina barn också.. men mest för att jag har dåligt samvete för att jag jobbar så mycket och träffar de så lite. Phini fick en skateboard för det har han sagt länge att han vill ha. Laaiti fick massa lera (som han inte gjort sig förtjänt utav ännu).

Idag är det ett stort jävla fuckyou till allt vad diet och nyttigheter heter. Jag har med stolthet i varje fiber i min kropp klämt i mig ett dubbelnougat, ett premium hazelnut/nougat OCH käkat pizza till middag. Och lik förbannat är jag fortfarande snygg, hah.

lizetteMin underbaraste kusin Lizette kom hit en sväng nu i eftermiddags. Gillar henne som fan. Jag minns när jag var i hennes ålder (och ja det bär emot att säga så, det gör ont i varje skrattrynka när jag kommer på att jag inte är 15 längre) och hur jävligt det kan vara att vara tonåring, men hon lyckas bra i alla fall och hon påminner mycket om mig själv när jag var i hennes ålder, fast hon är en jävligt mycket snyggare version, haha. Jag minns henne mest som en vild liten två-åring. Hon var verkligen docksöt och utnyttjade det med sin charm. Hon är  sig lik och kommer förmodligen ha massa problem med killar dragandes efter sig många år framöver, för om du frågar mig så är hon definitivt modell-material.
Naturligtvis, hon är ju släkt med MIG!  *cheer*

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Anna skriver:

  riktigt söt kusin måste jag ju säga… *studs*

 2. Mie skriver:

  åh, jag hade också tänkt gå ner där idag. Tur jag inte gjorde det då, hehe. ;D

 3. Mie skriver:

  min pojkvän bor i staffanstorp, själv bor jag precis utanför, Sunnanå – mitt ute i ingenstans, hehe. Så det va trafikskolan i staffanstorp ja snacka om ;) Ska ta och skriva in mig där hade jag tänkt, om jag nu bara får tummen ur röven.

  Nu behöver jag inte ”må dåligt” av att jag inte gick dit där idag om där ändå va stängt, hehe, känns bra :D

 4. Therese Anerland skriver:

  Ja meningslös shopping verkar halva sverige ha nu med alla butikers rea. *bash*
  Tycker att du gör rätt i att unna dig något. Som sagt du tar inte skada av det *kjerlek*

 5. lizette =) skriver:

  aw tack =).
  så glad jag är över att vara din kusin maddi =)
  du är verkligen en stor förebild för mig.
  du är utan tvekan bäst :)
  kram *hart* *hart* *hart*

 6. Dizzy skriver:

  Man måste få unna sig ibland. ;-) kram

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com