ante omnis mea familia

New broom sweeps clean

Igår ringde Phini’s nya mentor mig. Samtal från skolan uppskattas alltid, det innebär att någon engagerar sig, oavsett om det är bra eller dåliga nyheter, oavsett om mina barn gjort något eller blivit utsatta för något.

Phini har ju en ny mentor (IGEN). Hon känner ju inte barnen och känner inte till så mycket om de individuella barnens situationer heller.
Jag förutsatte att rektorn hade pratat med henne om Facebook incidenten men så verkade det inte vara som jag förstod det, hon hade hört om händelsen av en annan lärare. Så hon ringde mig för att höra vad som hänt och bad mig även berätta om det var något annat som hon bör veta så jag berättade det som jag anser vara relevant.

Hon skulle givetvis hålla ögonen öppna och bad mig att ringa henne eller maila henne om Phini kommer hem och säger att han inte mår bra i skolan eller känner sig otrygg.

Jag har i ärlighetens namn inte hört mycket positivt om denna ny mentorn men jag tänker inte bilda mig någon uppfattning om henne efter vad jag hört. New broom sweeps clean.

Där är statusen vad gäller skolan.

Phini är i alla fall hemma idag, han kom hem med feber igår, så hanfår vara hemma idag. Han har inte haft feber idag (än) men det kan ändras. Udda nog så har han en tendens att bara få/ha feber på eftermiddagar och kvällar.

Så idag är vi bara hemma och softar. Vad hittar ni på idag?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

5 tankar om “New broom sweeps clean”