ante omnis mea familia

New broom sweeps clean…

Jag har funderat på att byta ut mina tarotkort. Dessa korten jag har nu har inte ”talat” till mig, som om vi har ett komm<KENOX S630  / Samsung S630>unikationsproblem. Antingen är det korten och jag som inte kommer överens eller så är det för att jag är oslipad och inne i en lite känslig period nu där jag finner mig själv ofta stängd inom mig själv. Inatt när jag la korten framför mig sjöng de en annan visa. Allting stod så självklart för mig och jag fick svar på alla mina frågor som virvlat inom mitt förvirrade huvud på sistone. Jag söker svar hela tiden, jag analyserar och resonerar och försöker pussla ihop mitt pussel. I natt tycktes allt för mig logiskt och självklart och det öppnade ett fönster för mig. Men jag tänker hålla ögonen öppna ändå efter annan lek. Som en vis man en gång sa till mig: New broom sweeps clean.

<KENOX S630  / Samsung S630> Jag har blivit bättre på att våga erkänna saker för andra men framför allt för mig själv. Saker som jag egentligen vetat om hela tiden men aldrig vågat erkänna börja flyta upp till ytan och förvånansvärt nog är det inga nyheter för vissa människor i mitt liv. För mig är det en stor grej men självklart för andra omkring mig. Med detta erkännande kommer nya ställningstagande, nya ansvar och nya tankar och känslor. Allt på en gång. Jag har lätt för att öppna upp mig och be om andra synsätt ur andra perspektiv och har lätt för att ta till mig likaså men i dagsläget fattar jag de slutliga besluten själv. Tack för erfarenheten, till de ”vänner” som vilseledde mig i mina svaga stunder.

Min läxa lärd och mitt råd därgenom:
När man är svag och förkrossad och förlitar sig på vänner att hjälpa en upp på rätt väg igen – välj din vän med omsorg. Välj den vän som älskar dig och vill ditt allra bästa och som vet hur saker och ting ser ut i ditt liv. Välj den vän som vill hjälpa dig att lappa ihop ditt liv iställer för att tära den i alla dess sömmar. Lyssna inte på alla negativa energier, de som vill förstöra med lögner och manipulation.
Ibland kan ens bästa vän vara ens värsta fiende, en ulv i fårakläder.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “New broom sweeps clean…”

%d bloggare gillar detta: