Ångerrätt hos tandläkare?

boys 053 (Medium) Så skönt det var i morse, att kliva upp när klockan ringde 06:45 och alla andra sov så sött. Jag fick klättra över barnen som låg huller om buller på ena sidan av sängen för att stänga av klockan men ingen vaknade. Jag satte igång kaffekokaren och fick njuta av tystnaden. Inga barn som skrek eller bråkade, bara underbar tystnad. Det varade i 15 minuter, sen kom Phini instapplandes sömndrucket och kramade om mig. 

Konstigt nog var jag inte trött trots att jag somnade sent. Antar att det kommer slå till ikväll efter jobb. Jag lämnade barnen hos mormor lite innan 08 i morse och gick till tandläkaren för att börja rotbehandlingen. Det var mindre uppskattat. Kärringjävel till att vara hårdhänt. Hon slet och drog i mig och gav mig två sprutor som bedövade EN DEL. Men tydligen inte allt för när hon tryckte ner nålar och rotade bland levande friska nerver gjorde det kukont. Undrar om de får grymtutbildning på tandläkarhögskolan för hon uppfattade i alla fall mina “jävla-fitta-vad-fan-gör-du” – grymtningar. Ny tid i slutet av juli. Jippi? När hon hade gett mig två sprutor i käften berättade hon att det kommer kosta ungefär 4500 kronor allt som allt. Är det okay, undrar hon där jag ligger med grejor i käften och inte ens kan svara och dessutom med en bortdomnad läpp. Är det planerat – bedöva först, fråga sen? Har jag nått val? “Öh ja, jag ångrade mig förresten. Skit i tanden, finns det ångersrätt på bedövningen du gav nyss?”

När jag kom hem från tandläkaren hade Martin hunnit diska och laga kaffe till mig. Sedär, nån nytta  har man av honom, haha. När Martin stod och diskade häromkvällen fik pojkarna en chock. “Mamma..!! Vad gör Martin!?” undrade Phini förbryllat. “Han diskar.. bra va?” svarade jag min son som faktiskt kan behöva lära sig att killar också kan diska. “Vi kanske ska behålla honom” la jag till och Phini instämde. För det kan ju vara bra att ha nån som diskar? Haha.
Det har varit härliga dagar här hemma hela helgen med Martin hos oss. Det går alldeles utomordentligt med barnen och honom och jag behöver inte oroa mig för den biten i alla fall. Jag erkänner att det känns ovant att ha någon annan här och jag är otränad. Martin har själv fått anpassa sig mycket till hur det ser ut med familjeliv och vardagsliv med barn men han har gjort det bra. Han har inte gnällt alls. Han busar och leker med barnen och trampar mig inte för mycket på fötterna, haha. .
Det kan nog bli bra det här.

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Emma skriver:

  *harrt* Det låter helt underbart!

 2. netscape skriver:

  Tja…jag hade sagt att det var för dyrt och prutat lite. *woohoo*

 3. Ulrika skriver:

  Stort grattis till kärleken, det förtjänar både du och barnen *yay*

  Rotfyllningen låter dock mindre roligt, vet hur det känns :(

 4. Jävla idiot till tandläkare.

  Härlig gaddad rygg Martin har :)

  Kul att det går så bra för er. Kan tänka mig att det är svårt att komma in i en familj som pojkvän/flickvän..

 5. martin låter som en bra kille som tar hand om dig & pojkarna som en man skall göra..;) hihi… *harrt*

 6. MaddeMad skriver:

  Jag har inte träffat honom än men d känns som att du har äntligen funnit kärleken. Den som jag har sagt många ggr förut, att den finns där ute för dig! Så njut nu hun, lyckan har äntligen kommit till dig :-) Ska bli kul o få träffa honom! LOVE!!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com