ante omnis mea familia

No rest for the wicked.

Det har varit en lång dag idag. Gick upp 6:18 när Kaeli tyckte det var morgon. Pojkarna kom en stund senare. När klockan var 7:40 var pojkarna lämnade och 7:50 var Kaeli lämnad. Sen hem och hämta mitt pick och pack och köra till jobb. Sen blev det övertid och sjukt stressigt för att hinna med alla jobb. Jag körde Malin till stallet, handlade på Ica och sen var jag hemma runt 18. Mamma fick hämta barnen idag och fixa middag.

I morgon ska jag till Lund på ett möte inne på BAS-teamet. Det ska bli intressant att se vad de har kommit fram till. Så det kommer förmodligen ett låst inlägg om det imorgon.

Men nu.. Nu är jag trött som ett ålderdomshem. Och har en lång dag framför mig. Jobba till lunch, möte i Lund sen föräldramöte på dagis efter det. Och nånstans däremellan blir min diskmaskin (enl löfte) inkopplad i morgon och jag ska hinna laga mat till mina barn. Och hämta de också såklart.

Go’natt.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “No rest for the wicked.”

%d bloggare gillar detta: