Nomineringar & bekräftelse

Detta året kan bli intressant, slog det mig.
En av mina läsare (B3tty) har nominerat mig till årets BLOK  (2010) som Vulkan håller. Det hade varit vansinnigt kul att vinna det, att få se sina egna ord i tryck, att få en egen bok.
I min frågestund har någon av er undrat om självbion jag skriver, svaret kommer sen.
Sen har vi “Vesslan” som nominerade min blogg till “Blog of the year 2010” på facebook. Jag blir alldeles varm och ödmjuk inför självaste tanken att någon faktiskt uppskattar min blogg så pass mycket. Ibland glömmer jag lätt att jag ens har läsare. Jag bara skriver och skriver och skriver. Naturligtvis läser jag kommentarer men är inte lika bra på att svara som jag önskar. Jag blir väldigt glad att min blogg är uppskattad – såpass uppskattad att vissa tycker att det är den bästa bloggen de läser, vilket jag själv inte kan förstå riktigt.

Så om jag vunnit BLOK och Blog of the year 2010 hade jag fan varit i himmelriket. Det är ju ändå ett bevis på att man måste göra NÅTT rätt och, låt den utan skuld kasta första stenen – vem vill inte ha lite bekräftelse då & då?

Idag kom min “dotter” Pernilla och hälsade på med sin pojkvän. Hon blir sambo idag, minsann. Det var kul att träffa henne och få krama om henne. Det blir alltid likadant när folk flyttar. Visst låter det så jävla bra “Vi kommer ändå hålla kontakten och träffas ofta!!” – men det händer fan sällan. Vänner har flyttat och sen är de borta. Man hör av de mindre och mindre och träffas nån gång vartannat år eller nått.

Phini och jag tog en promenad till ICA idag, mamma var här med de två små. han ville prompt köpa tuggummi med sina egna pengar och jag behövde fylla på Kaeli’s förråd av gröt & frukt/bär. det var solsken ute och lite naggande i vinden men skönt väder. Sen kom vi hem och pojkarna fick lunch innan de gick ut och lekte i snön på gården. Björn kom hit och hämtade min bilnyckel. Han har köpt en ny bilstereo till sig och gav sin “gamla” till mig och installerade den i min bil. Underbara människa. Jag har erbjudit att ge nått för den men han ville ingenting ha. Jag får helt enkelt hitta på ett sätt att visa min tacksamhet. Vad ger man/gör man för en man som har allt, kan skaffa sig allt och göra allt själv? Jag hade kunnat bjuda på middag men man kan lätt få prestationsångest eftersom han inte bara är elektriker utan även kock. Allt jag kan göra – kan han göra bättre. Jag får komma på nått..

Idag bjuder jag även på ett litet videoklipp. Min dotter har börjar småsnacka. Det är en tidsfråga innan hennes “DADA” blir ett “MAMMA”..!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Sarah skriver:

  Sötare unge är svårt att hitta, hon är ju alldeles underbar.
  Vilket charmtroll :heart:

 2. Saija skriver:

  Åhh gooos! :heart:

 3. Louise skriver:

  Klickade upp filmen i fullskärm.. Liv tappade allt hon hade i händerna, satt blixtstilla o bara tittade storögt på Kaeli! Hihi..

  :heart:

 4. nalle333 skriver:

  Haha, söta söta K! <3
  Roligt att Kaeli kör "da da" meddans Mini kör "ba ba".
  *fniss* ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com