Nomineringar & Kedjebrev

Det är kul det där med att bli ”nominerad” och få utmärlekser av andra bloggare. Men om jag ska vara ärlig så känns det faktiskt inte särskilt.. speciellt. Jag menar, ”Hej hallå ja, du har blivit nominerad i min blogg för att jag gillar din blogg och samtidigt har jag nominerat sex andra och nu ska du nominera sju bloggare”… Det blir lite väl komersiellt för min smak, om jag ska vara ärlig. Det går runt, runt runt och ännu mer runt.

Missförstå mig inte – jag är inte otacksam! Men..

Så jag tackar så mycket för att jag fick vara en av de sju men jag vill hellre ha en personlig nominering av någon som genuint tycker att min blogg är så förbannat bra och inte för att de blivit ombedda att nominera sju styck bloggar och jag hamnar på den listan. Det påminner alltför mycket om kedjebrev och vem fan gillar kedjebrev?

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Me skriver:

  *cheer* Håller med.. det är därför jag har så fp jag länkar till i min blogg :*

 2. Andie skriver:

  Ibland när jag har bloggtorka kan jag gå med på ”utmaningar”. Och jag förstår vad du menar med att bli personligt utavald som en favorit blogg.
  Men du har verkligen en fin blogg!

 3. Therese Anerland skriver:

  Hatar kedjebrev *devil*
  Håller med om att det är ju inget speciellt om man ska nominera en massa andra.

 4. Jessica skriver:

  Har aldrig fattat poängen me de där. Om jag läser en riktigt bra blogg så kan jag nämna det i min och ev länka. Men inte att jag skriver nån jäkla lista för de ska så vara

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com