ante omnis mea familia

När en vänskap frodas trots att man inte gillade personen..

Min tatuering blev inställd. Nis blev sjuk och mailade mig på morgonen i lördags att han dessvärre inte kunde. Måste erkänna att jag blev väldigt besviken. Jag hade dessutom redan bokat och betalat tågbiljetterna. Runt 400:- som inte kunde återbetalas. Det känns välö mest surt av allt.. Bortkastade pengar.. Tiden vi haft inbokat innan det blev också inställd – pga mig. Jag hade smällt ryggen (vilket jag gör var varannan vecka) och fick ta en hel del tabletter för att kunna röra mig och visste att jag inte hade klarat av att sitta så länge. Så nu har vi avbokat varsin gång. Tredje gången gillt, hoppas jag på.

Igår körde jag och de två små hem till Natasha. Vi har kommit varandra väldigt nära. Jag vet inte hur mycket jag skrivit om henne i bloggen. Vår relation var nog ganska ensidig i många år då hon varit en bloggläsare enormt länge. Hon nämnde idag att det går ända tillbaka till Lunartiden – så det är runt 15 ÅR. Väldigt lång tid..
Jag skrattade gott när hon berättade att hon faktiskt kanske inte riktigt gillade mig. Hon störde sig på allt jag skrev i bloggen då men kunde inte låta bli att läsa ändå. Haha – jag tror inte att hon är den enda som känt så om mig och min blogg.
Men huvudet på spiken när hon sa att bloggen/facebook visar ju bara en liten del av hela mig, och framförallt bara det jag låter andra få veta/se.
Sen minns jag inte hur eller när vi fick kontakt med varandra. Men jag är säker på att det måste ha varit hon som kontaktade mig. Måste fråga henne om hon minns..
Men kul – att man blir vän med någon man aldrig kunde föreställa sig. Natasha har fått lära känns en sida av mig som jag inte visar alla. Jag är MER än vad som syns i blogg och facebook.

Natasha lever med bland annat EDS. Känner ni till sjukdomen? Det är en horribel sjukdom. Jag känner några stycken som har den och det är förödande. Mest för den som lider men även för familj och vänner att bara kunna stå vid sidan om utan att kunna göra någonting. Jag önskar så att jag kunde göra något för henne för att underlätta hennes liv.

Denna veckan har jag för övrig till min kännedom inga möten inbokade. Så jag får lov att stanna hemma och ha ont i ryggen och vila mina krampande tarmar. Och det tänker jag göra så mycket jag bara kan och får. 9

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “När en vänskap frodas trots att man inte gillade personen..”