Äntligen fick jag hålla om honom och pussa honom!

Nu är barnen lediga några dagar från skola & dagis och det ska bli lite skönt faktiskt, att man kan slippa ställa klockan och gå ut på morgonen. Jag jobbade några timmar idag och barnen var hemma hos mormor & morfar.
Kaeli övar sin färdighet varje dag och ställer sig upp och går några stapplande steg och det är kul att se henne. Hon är nog ganska så nöjd själv. Och det ser så himla KUL ut när hon tultar fram, hon är ju MINI. Ja, hon är ju inte lika stor som de flesta 1-åringar, haha. Söt fan.

Igår ringde jag Tessie mest för att kolla läget. Hon frågade mig “Är du nyfiken?” och ja – det är ju givet. Jag hade just satt in fläskpannkakan i ugnen och pojkarna var ute på gården. “Klart jag är!! Vaddå, är ni HEMMA?!” frågade jag. Och ja, det var de. Och jag kunde faktiskt inte vänta. Så jag ringde min mamma och bad henne komma hit lite sådär hastigt. När hon kom hit förklarade jag snabbt att jag skulle till Björn & Tessie och pussa Vilde. “Fläskpannkakan är i ugnen, pojkarna är ute. Plocka ut den.. när den ser färdig ut och kalla upp pojkarna” sen gick jag med paketet till Vilde innehållande två coola passande bodies och en keps (AC/DC). Åh han är så söt!! Han är jävligt lik sin pappa men fan söt ändå. Det är en mini Röe med pappas röda hår och mammas pussemun!

258330_10150328506990550_613050549_9786239_1744390_o 

bild

Väldigt stolta föräldrar till en V.I.P (Vilde Ian Persson)

ANTLIGEN_alskade_Vilde

Och såklart, en väldigt stolt & lycklig ‘faster’ Maddis!

Och det är en underbar lycklig avundsjuka jag bär mot Tessie – att hon faktiskt lyckats så jävla bra att välja denna pappan till sin son. Björn är ENORMT engagerad och dedikerad och olik allt annat jag faktiskt är van vid (tyvärr – jag önskar jag hade bättre erfarenheter). Han skickade ultraljudsbilder till mig under graviditeten och visade allt han köpte till sin son och var stolt redan innan Vilde föddes. Vilde kommer utan tvekan ha det jävligt bra och alltid ha en stark manlig förebild och faktiskt lära sig någonting som mina barn inte har samma förutsättning att lära sig – hur en riktig man är. Jag är riktigt jävla stolt över Björn – han har lärt MIG så mycket om män och den avundsjukan jag känner mot Tessie, det unnar jag fan henne men framförallt, det unnar jag Vilde.

Du gillar kanske också...

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.