Nu är barnen mina!

Nu är det ingenting som håller oss tillbaka längre. Nu kan jag/vi göra som vi vill utan att ”be om lov”.
Igår när jag kom hem från jobb och tittade i min postbox såg jag ett brev från min advokat. Jag öppnade brevet när jag kom upp i lägenheten och såg att det var många papper. Nu kom domstolsbeslutet – nu har jag det svart på vitt, undertecknat Lunds Tingsrätt. Barnen är MINA. Bara MINA. Nu är det jag som tar alla beslut som rör dem själva.
Nu kan jag skaffa deras pass så att vi kan resa. Nu kan vi flytta när vi vill och vart vi vill. Nu är det jag som bestämmer om deras skolgång och alla papper som ska skrivas på lämnas till enkom mig. Nu.. Nu är halva slaget vunnit, jag har en liten detalj kvar innan vår underbara familj är fulländad, innan det sista spåret av deras pappa är förintat. Jag har en plan. Om han bara kände till den ;)

Med brevet kom räkningen för min advokat med. Jag skrattade för mig själv när jag såg summan om 32.305:-. Jisses, jag ska fantamig bli advokat. Visste du att advokater får betalt för tidsspillan? Hur jävla fint är inte det. ”Du slösar min tid, pay up, sucker”.
Jag undrar lite hur mycket hon skulle få betalt om processen dragit ut mer än vad det gjorde, för det gick ju snabbt som fan för pojkarnas pappa att kasta bort dem, säga ”fuck it” och slösa ALLAS tid. Var fan är min ersättning för TIDSSPILLAN?! Var är min ersättning för de FYRA ÅR jag slösade med honom? Om vi bott i USA hade jag stämt fanskapet. Fy fan vad snuskigt rik jag hade varit.

Glöm inte att rösta.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

41 tankar om “Nu är barnen mina!”

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com