ante omnis mea familia

Nu är han officiellt min!

Jag trodde att det jobbigaste med att ha hund är promenaderna. Men faktiskt inte. Jag tycker det är ganska mysigt även om jag får jävligt ont i mina leder och muskler.
Leo och jag är ute mellan 4-5 gånger om dagen med minst 1 lång promenad. Han börjar mer och mer slappna av med oss och visa sitt rätta jag och busa/leka mer.
Idag har jag fixat försäkringen, och registrerat ägarbytet och även bokat tid för kastrering.
Dyrt som fan med kastrering men värt det. Jag ringde runt olika veterinärer för att jämföra priser. Först lät Distriktsveterinär i Flyinge som ett bra alternativ då de ”bara” tar 2500kr jämför med ex Malmö djursjukhus som tar 3900kr. Men sen ringde jag Haga i Oxie och deras ordinariepris är 2200kr och hon berättade att de faktiskt har kampanj vecka 17 och 18 på kastrering av hanhundar – 20% vilket blir 1760kr! Så om ni har en hanhund som ska Kastreras – PASSA PÅ!!
Klappat & klart och bokat. Den 29:e åker nötterna!

Laaiti kom hem efter skolan idag. Han ville inte vara på fritids. Väl hemma efter en stund blev här ovanligt tyst. Hittade honom nerbäddad i min säng med rullgardinen nere och kläderna på golvet – djupt i sömn. Hmm. Han måste hålla på att bli sjuk. Sånt här händer bara inte!

55.64554413.203965

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Nu är han officiellt min!”