NU börjar min jul!

Idag är det strålande humör!

Jag gick upp i morse som vanligt och gav pojkarna frukost, gjorde oss iordning och de lämnades på dagis och jag åkte till jobb. Idag stod det 11-19 på mitt schema. Min chef kom dit med julklappar till alla anställda och jag fick en extra julklapp från chefens föräldrar för mitt arbete i Östersund detta året. Väldigt fina och enormt uppskattade presenter. Jag städade studion extra noga och kort därpå tjoade chefen “jaha, vem ska gå hem idag”. Det var tydligen inte det öset han hade hoppats på och vi var 4 personal. Cindy var snabb med att deklarera att hon tyckte Madde ska få gå hem och hade en mindre saga till varför. Sagt och bestämt, jag fick gå tidigare. Jag hann vara där i ca 1,5 timme. Tack till Cindy..! Jag är inte det minsta arbetsskygg men uppskattar att jag får komma hem tidigae till mina barn som jag inte umgåtts särskilt mycket med på sistone, om man bortser från “godmorgon” och “godnatt”. Så idag är det JAG som hämtar pojkarna från dagis..! Och det var nog lite det Cindy trodde också. Fan vad jag avgudar henne…! Jag smsade mr SR och berättade att jag blev hemskickad och han frågade varför och mitt svar kan nog skrämma slag på vem som helst…
“Jag sa jag blivit utbjuden av en kille och då släppte de iväg mig. De vet hur svårt det är att landa en kille när man är som jag. Så nu måste jag åka dit till dig och ta foton när vi pussas så jag har bildbevis annars drar de det på min lön!”
Och i skrivande stund har jag ännu inte fått nått svar. Antar att jag skrämde honom på riktigt haha.
När jag hade slutat jobb tog jag en snabbshopping. Jag köpte hem rökelse från Sök & Finn och tittade in på Gina Tricot och köpte en svart klänning, en svart tunika, svarta benvärmare och svarta leggings. Sen bar det hem till ICA där fisknuggets inhandlades till dagens middag!

Nu ska jag lalla till dagis!

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Sarah (i Sandviken) skriver:

    Åh, vad härligt för dig och kiddsen att få rå om varandra. Ha en trevlig jul!!! Kram *kjerlek*

  2. Therese Anerland skriver:

    Skönt att få sluta tidigare. *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com