Nu har jag smakat hennes smörgåstårta!

Jag vet inte om det var som tack för att vi har haft Cilla här i helgen eller om det bara var för att hon ville, men Merlyn gav mig/oss en smörgåstårta idag. Räksmörgåstårta – en stor en jävel (med tanke på att vi alla är ganska små i maten) som varar ett tag. Jag slapp laga både lunch och middag idag i alla fall.

Jag har väl aldrig egentligen sett förtjusningen i just smörgåstårta. De gånger jag ätit det har det aldrig varit nått speciellt med det – har tyckt de varit ganska torra och tråkiga. Men det var spännande att få lov att testa Merlyns tårtor, i synnerhet som hon nyligen startat sin catering.

Och med handen på hjärtat och mest definitivt inte för att jag känner henne – så är det utan tvekan den godaste smörgåstårtan jag ätit. Den var inte alls så torr som jag lärt känna smörgåstårtor – tvärtom. Den var krämig, fyllig och full av smak och alldeles underbar. SJUKT GOTT!

Så med handen på hjärtat kan jag rekommendera Merlyns smörgåstårtor. Om ni ska ha smörgåstårta till ert kalas eller annan event så hör av er så lotsar jag er vidare till Merlyn’s Catering.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Finns inget godare än räksmörgåstårta, mm! grym blogg!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com