Nu ska hon få sitt namn!

Idag bjöds vi på ytterligare en underbar dag. Vi hade planerat att gå hem till Emma & Jim idag och slänga pojkarna i Emmas lilla pool, men vädret såg inte tillfredställande ut på förmiddagen men jag ville så gärna träffa Emma ändå så vi gick dit i alla fall. Solen knäckte igenom molnen och det blev varmt och skönt i deras trädgård. Innan jag visste ordet av var bägge mina söner spritt språngande nakna och svalkade av sig i den lilla poolen och sprang omkring och busade. Kaeli sov mest och Emma och jag njöt av solen.
Vi blev bjudna på middag (en underbar lasagne) och glass till efterrätt och jag stormtrivdes i deras sällskap och deras vänners sällskap som också kom dit och käkade middag. Jag är en social apa. haha. Kaeli fick ont i magen och hade en liten skrikperiod hemma hos Emma och Jim men jag börjar bli ganska van vid det och tror nog inte att de andra störde sig alltför mycket.
Emma och Jims vänner som kom dit hade en liten nyfödd bebis. En nykläckt 5 dagars bebis som var betydligt större än min (snart) 3 veckors bebis. Det slog mig då att Kaeli kanske är ganska liten after all? Haha. Eller så var deras 4kg+ bebis ovanligt stor?

<KENOX S630  / Samsung S630> Apropå Kaeli: idag kom papperna jag väntat på, från Skatteverket, med registerutdrag om hennes födelse och papper om hennes namn. så det är ifyllt och Emma bidrog med kuvert och frimärke eftersom jag tog med papperna dit då jag tämde postboxen på vägen. Så nu ska hon få sitt namn. Allt är ifyllt och klart och ska bara skickas in. Äntligen.

Ja, det blir Kaeli, jag har inte ångrat mig. Vi har ju trots allt kallat henne det sedan hon låg i magen. Kaeli. Rose får hon i mellannamn efter mig som heter Rose-Marie. Men Huruvida jag ger henne fler mellannamn förtäljer inte historien.. that’s for me to know.

Ikväll ville pojkarna ha varsin mugg Rooiboos. De har fått det sedan de var bebisar och jag kokade vatten och hällde upp i muggar med thépåsar och satte på vasken för att svalna. Som vanligt lyssnade inte min lilla duracell kanin på mig utan hällde muggen över sig och brände sig. tack och lov hade det hunnit svalna lite så han sitter inte med tredje gradens brännskador och blåsor utan mammas kärlek räckte att läka. Och en mindre utskällning såklart.
En stund senare satt han i soffan bredvid mig och frågade lite sött “Mamma.. älskar du mig fast att jag spillde?”
Och det mest givna svaret var det enda jag kunde ge honom.. "Klart jag gör Laaiti.. Alltid. Jag älskar alltid dig”

För min kärlek till mina barn är gränslös, ovillkorlig och beständig. Jag undrar om de nånsin kommer förstå det?

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. nalle333 skriver:

    Jag fick mitt andra barn den 22 Juni, 2010. En ”klump” på 4270g 52 cm. Första barnet var 4395g ”tungt” och 54cm långt. Rejäla bebisar med andra ord :P *haha*

  2. mimmi skriver:

    Hur uttalar du Rose? Som svenska Ros eller som engelskans Rose? Jag är bara nyfiken. Kram

  3. Jessica skriver:

    Rose Keali är helt underbart vackert namn.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com